Ajda Pekkan Ağzını Kapatamadığı İçin Yakından Fotoğraf Çektirmedi - Son Dakika
Magazin

Ajda Pekkan Ağzını Kapatamadığı İçin Yakından Fotoğraf Çektirmedi

Estetik rekortmeni önceki gün bir etkinliğe katıldı. Son ameliyatı sonrası yüz ifadesi değişen ve ağzını kapatamayan 69 yaşındaki süperstar, yakından fotoğraf çektirmedi.

21.11.2015 09:18  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süperstar Ajda Pekkan, önceki gün Brand Week İstanbul'un konuğu oldu. 'Süperstar' markasını tescilleten Pekkan, davetlilerle söyleşi yaptı. Sevilen sanatçı, bu unvanı nasıl aldığını "Tamamen iç güdüsel, duygusal, kalbimin sesini dinleyerek ama akıllıca" sözleriyle özetledi.

YAKINDAN FOTO YASAK

Süpriz yapmayı sevdiğini söyleyen Pekkan, "Hayalim vokalist olmaktı ama kendime bile sürpriz yaparak Süperstar oldum." dedi. Etkinliğe geç katılan Ajda Pekkan, gergin tavırlar sergiledi. Ünlü sanatçı, davete katılan basın mensuplarının yakından fotoğraf çekmesine ise izin verdirtmedi. Türkiye'nin en çok estetik operasyon geçiren ünlüsü olan Pekkan'ın son olarak yüzüne yaptırdığı operasyondan rahatsız olduğu öğrenildi.

ESPRİ KONUSU OLDU

Yüz ifadesi değişen ve ağzını kapatmakta güçlük çeken 69 yaşındaki Pekkan'ın bu tavırları salondakileri de şaşırttı. Başından 20'den fazla estetik operasyon geçen Süperstar'ın bu halini gören konuklar, "Vurur yüze ifadesi çok gerginsin bitanesi" diyerek espri yaptı.

Ajda Pekkan Ağzını Kapatamadığı İçin Yakından Fotoğraf Çektirmedi

Son Dakika Magazin Ajda Pekkan Ağzını Kapatamadığı İçin Yakından Fotoğraf Çektirmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Musti: Ne yaparsan yap sonun kara toprak 49 2 Yanıtla
  • Murat: Nereye kadar estetik Derin incelmiştir gere gere Milletin dalga konusu oldun değermi genç kalıcam diye 23 3 Yanıtla
  • Ponçita: Ajda hanım her haliyle çok güzel bir bayan özgüvenli ve durusu olan bir hanımefendi. İnsanları neden bukadar ilgilendiriyor estetik yaptırması hiç anlamam. 10 14 Yanıtla
  • kürdistanlı : milletin ölürken gözü açık kalıyor bunun ağzı açık kalacak :) 16 2 Yanıtla
  • ....: ÇOK MİDE BULANDIRICI BIRI VARLIK 12 5 Yanıtla
  • Yazık ya: Yaşlanmayı kaldıramadi yazik kadina. Biz de yaslanicaz inşallah böyle olmayiz. 12 4 Yanıtla
  • Yozgat: Manyak ya konusmaya degmez 5 11 Yanıtla
  • Osmanl efendi derseniz tanırlar: Hey gidi günler bu kadın rahmetli dedemin sevgilisiydi lise yıllarında foto var dedem öldü bu kadın hâlâ yaşıyor adını sayiklardi her gördüğünde ne büyük sevdaymis bee dedeminki 4 11 Yanıtla
  • Sibel: Gere gere nereye kadar... 13 1 Yanıtla
  • Vatanim : Allah akil fikir versin senin neyine bir ayagin cukurda 13 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement