Ak Gençler Afyon'da Buluştu - Son Dakika
Politika

Ak Gençler Afyon'da Buluştu

Ak Gençler Afyon\'da Buluştu

AK Parti Bilecik Gençlik Kolları İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Afyon’da düzenlenen 3 günlük kampta diğer illerden gelen partililerle bir araya geldiler.

03.09.2016 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bilecik Gençlik Kolları İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Afyon'da düzenlenen 3 günlük kampta diğer illerden gelen partililerle bir araya geldiler.

'Büyük Türkiye Güçlü Gençlik' sloganıyla Afyon'da bir otelde düzenlenen AK Parti Gençlik Kolları Gelişim Kampı'nda, Bilecik, Mersin, Kütahya ve Denizlili'den gelen AK Gençler 3 gün sürecek kampta bir araya geldiler. AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Afyon'da düzenlenen 3 günlük kampta değerlendirerek, "Büyük Türkiye Güçlü Gençlik sloganıyla Afyon'da düzenlenen AK Parti Gençlik Kolları Gelişim Kampı'na katıldık. İlk gün AK Parti Gençlik Kolları 4. Olağan Büyük Kongresi ile Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Mehmet Sait Kayan tarafından eğitim verildi. İlk gün AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen katılımcı olarak katıldı. İkinci gün sabah 05.00'da toplu bir şekilde kalkarak sabah namazımı kıldık. Gün içerisinde AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel ve AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan tarafında Dış Politika, İletişim Dersi, Tarih Şuuru, AK Parti Vizyonu gibi söyleşi ve eğitimler alacağız. Son günde Darbe Girişimi Belgeseli ve kamp değerlendirmesinin ardından Bilecik'e döneceğiz. Bu kamp bizler için bir nimet. Burada çok şeyler öğreniyoruz. Öğrendiklerimize ilimize gidince çok işimize yarıyor" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Gençler Afyon'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement