AK Gençlik'ten 'Eski Türkiye' Gazetesi Dağıtımı - Son Dakika
Yerel

AK Gençlik'ten 'Eski Türkiye' Gazetesi Dağıtımı

AK Gençlik\'ten \'Eski Türkiye\' Gazetesi Dağıtımı

AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları tarafından, kentin dört bir yanında "Eski Türkiye" gazetesi dağıtılıyor ve ilk kez oy kullanacak gençleri üye yapmak için stantlar kuruldu.

23.05.2015 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Diyarbakır Gençlik Kolları, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel seçim çalışmalarını aralıksız devam ediyor. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı tarafından "Haydi Gel Bizimle Ol" projesi kapsamında hazırlanan Eski Türkiye Gazetesi'nin dağıtımına Diyarbakır'da başlandı. Söz konusu gazete de 1980 ve 90lı yıllarda Türkiye'nin içinde bulunduğu buhranlı dönemler, özellikle koalisyon döneminde ülkede yaşanan siyasi, ekonomik, kültürel ve sanatsal sıkıntılar belgeler ile ortaya konuluyor.

Diyarbakır'da gazete dağıtımına Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed İkbal Seyda ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Nurullah Seyda Akyıldız ve partililer katıldı.
Akyıldız, seçim dönemine kadar gazetelerin ilçe belde ve köylere dağıtılacağını belirterek, "Gazetemiz insanlara eski karanlık günleri hatırlatıp şimdiki güzel günlerimize dört elle sarılmamızı ve bırakmamamızı anlatmayı amaçlıyor, çünkü genç arkadaşlarımız eskiden neler yaşandığını bilmiyor" diye konuştu.

Gençlik Kolları ayrıca kent genelinde 'Haydi Gel, Bizimle Ol' sloganı çerçevesinde ilk kez oy kullanacak 29 bin 422 genci üye yapmak için stantlar kurdu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel AK Gençlik'ten 'Eski Türkiye' Gazetesi Dağıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement