Ak Kadınlar Yaşlı Karı Kocayı Evlerinde Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ak Kadınlar Yaşlı Karı Kocayı Evlerinde Ziyaret Etti

Ak Kadınlar Yaşlı Karı Kocayı Evlerinde Ziyaret Etti

AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı, Çine ilçesine bağlı Hallaçlar Mahallesi’nde yaşayan Mehmet ve Gülhanım Yavaş ailesini ziyaret etti.

29.12.2016 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı, Çine ilçesine bağlı Hallaçlar Mahallesi'nde yaşayan Mehmet ve Gülhanım Yavaş ailesini ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş, yaptığı açıklamada; "Biz varken sizler yalnız değilsiniz' sloganıyla çıktığımız bu yolda bizlere en uzak noktadaki köylerimize gidip insanları ziyaret edip AK Parti'nin varlığını onlara hissettireceğiz. Mehmet amcamız ve Gülhanım teyzemiz bizlere huzur kokan evlerini açtılar. Köyümüzün ve huzurun kokusunu bu evde hissettik. Onların kapısını çalmak yüzündeki gülümseme olmak bizim için çok önemli. Kilometrelerce uzağımızdaki insanlara, evlat, kardeş, abla, anne olabilmek bizim en büyük gayemiz. İster AK Partili ister muhalefet partili olsun her insan bizim için değerli.TCumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın selamını tek tek her eve ulaştıracağız. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bu milleti ayakta tutan bizim birlik ve beraberliğimizdir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Kadınlar Yaşlı Karı Kocayı Evlerinde Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement