AK Parti 1. Olağanüstü Kongresi'ne Doğru - Son Dakika
Yerel

AK Parti 1. Olağanüstü Kongresi'ne Doğru

AK Parti 1. Olağanüstü Kongresi\'ne Doğru

AK Parti Ağrı İl Başkanı Çetin: "AK Parti milletin bağrından çıkmış ben demeden biz diyenlerin, partimiz demeden milletimiz diyenlerin partisidir"

23.08.2014 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ağrı İl Başkanı Abdurrahman Çetin, "AK Parti milletin bağrından çıkmış ben demeden biz diyenlerin, partimiz demeden milletimiz diyenlerin partisidir" dedi.

Çetin, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti olarak bugüne dek demokraside, ekonomide, belediyecilikte ve dış politikada yaptıklarımızla asla yetinmeyeceklerini belirtti.

Çetin, AK Parti'nin milletin umudu olarak doğduğunu ifade ederek, "Partimizi 2001 yılında kurduğumuzda ülkemiz her alanda mahrumiyet ve krizler içindeydi. Milletimiz yokluklara, yolsuzluklara, yoksunluklara mahrum edilmişti. Bizler, milletimizin verdiği güçle her sorunla tek tek ilgilendik. Hayalleri gerçekleştirerek ülkemizin çehresini değiştirdik. Ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma kadar her alanda kalkınma hamlesi yaptık" diye konuştu.

Demokrasinin önündeki engellerin kaldırıldığına, insan hakları ve özgürlüklerin ise genişletildiğine dikkati çeken Çetin, şunları kaydetti:

"Dünyada ülkemizi saygın, etkili ve güçlü bir konuma getirdik. Artık Türkiye yardım alan değil, yardım veren bir ülkedir. Türkiye bugün dünyanın her yerinde mazlum ve mağdurun yanındadır. Demokrasi, refah ve açıklık ilkelerimizle model olduk. Bu 12 yılda bize karşı birçok kumpaslar kuruldu, engeller çıkarıldı, darbe teşebbüsleri oldu. Biz, milletimizin gücüne dayanarak bütün bu girişimleri bozguna uğrattık. Demokrasimizi güçlendirmeye, her türlü vesayeti kaldırmaya, hak ve özgürlükleri genişletmeye sürekli devam ettik. Milletimizin bize verdiği emaneti asla yere düşürmedik."

AK Parti millete hizmeti aşk ile sevda ile benimseyenlerin, durmadan çalışanların, birliği, kardeşliği bayrak yapanların partisi olduğunu kaydeden Çetin, şunları söyledi:

"Milletimiz, 2002'den beri girdiğimiz her seçimde bize her seferinde büyük oranlarda destek vermiştir. Milletimiz gerek ülke yönetiminde, gerekse belediyelerde bize olan güvenini sürekli göstermiştir. Bizim çabamız, bu büyük güvene daha çok çalışarak, daha yeni işler yaparak layık olmaya çalışmaktır. Hep daha iyiyi, daha güzeli ve daha doğruyu aramaktır. Asla yorulmayarak, durmayarak ve yılmayarak Türkiye'yi bir dünya gücü haline getirmektir. Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hızla yükselecektir. Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir." - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti 1. Olağanüstü Kongresi'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement