AK Parti 1. Olağanüstü Kongresine Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti 1. Olağanüstü Kongresine Hazırlanıyor

AK Parti 1. Olağanüstü Kongresine Hazırlanıyor

AK Parti Sinop İl Başkanı Tokmak, "27 Ağustos'ta yapacağımız 1. Olağanüstü Büyük Kongremiz ile Yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacak" dedi.

23.08.2014 15:56  Güncelleme: 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sinop İl Başkanı Tokmak, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti 1. Olağanüstü Kongresi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti'nin 27 Ağustos'ta Ankara'da 1.Olağanüstü Kongresi'ni yapacağını anımsatan Tokmak, "Partimiz bu kongreyle yeni genel başkanını seçecektir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Ağustos günü açıkladığı gibi kongremizde genel başkan adayımız Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'dur" dedi.

Tokmak, şunları kaydetti:

"27 Ağustos'ta yapacağımız 1. Olağanüstü Büyük Kongremiz ile Yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacak. Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın rehberliğinde ve genel başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti 1. Olağanüstü Kongresine Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement