Ak Parti, 16 İlçede Kongrelerini Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Ak Parti, 16 İlçede Kongrelerini Tamamladı

Ak Parti, 16 İlçede Kongrelerini Tamamladı

AK Parti'nin, Kayseri'nin 16 ilçesinde kongrelerini tamamladığı bildirildi.

22.12.2014 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin, Kayseri'nin 16 ilçesinde kongrelerini tamamladığı bildirildi.

İl başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, kongreler sonucunda, 5 ilçede ilçe başkanının değiştiği, 11 ilçede ise mevcut başkanlarla yola devam edildiği bildirildi.

Açıklamada, Akkışla'da Davut Altınoluk'un yerine Hayrullah Dündar'ın, Felahiye'de Mustafa Gürcü'nün yerine Musa Zafer Kingir'in, Özvatan'da Nurettin Almak'ın yerine Nasip Aksoy'un, Pınarbaşı'nda Tuncay Altıparmak'ın yerine Türkay Kara'nın ilçe başkanı seçildiği belirtilerek, Kocasinan'da Muammer Kılıç, Bünyan'da Savaş Gökçe, Develi'de Mehmet Durukan, Hacılar'da Hüdai Barut, İncesu'da İsmail Tekinsiz, Sarıoğlan'da Ahmet Cerit, Sarız'da Cesur Abdullah Kınık, Talas'ta Ragıp Dost, Tomarza'da Davut Şahin, Yahyalı'da Ahmet Büber, Yeşilhisar'da Abdullah Sami Ceylan ile yola devam edileceği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, üç aşamalı kongrelerin birinci ve ikinci etaplarının tamamlandığı ifade etti.

Özden, şunları kaydetti:

"AK Parti Kayseri teşkilatlarını 2015 seçimlerine hazırlayacak, Yeni Türkiye hedefi için partinin Kayseri ayağını oluşturacak olan kadrolar hafta sonu yapılan Kocasinan ve Melikgazi ilçe kongreleriyle netlik kazanmış oldu. Son aşamada 25 Ocak'ta yapılacak il başkanlığı kongresi kalmıştır.Bu aşamayı da sıkıntısız bir şekilde geçerek, 7 Haziran 2015 seçimleri için çalışmalara başlayacağız." - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ak Parti, 16 İlçede Kongrelerini Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement