AK Parti 2. Olağanüstü Genel Kongresi - Son Dakika
Politika

AK Parti 2. Olağanüstü Genel Kongresi

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, AK Parti 2. Olağanüstü Genel Kongresi'nin birlik beraberlik içinde coşkulu geçtiğini bildirdi.

23.05.2016 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, AK Parti 2. Olağanüstü Genel Kongresi'nin birlik beraberlik içinde coşkulu geçtiğini bildirdi.

Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti 2. Olağanüstü Genel Kongresi'ne Alaplı'dan kalabalık bir grupla katıldıklarını bildirdi.

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeliğine seçilen Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır'a teşkilat olarak çok sevindiklerini ifade eden Yavuz, şunları kaydetti:

"AK Parti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ardından 3.,Genel Başkanı'nı gerçekleştirilen olağanüstü kongrede seçti. Alaplı'dan kalabalık bir grupla kongreye katıldık. Birlik beraberlik içinde coşkulu geçen kongrede Genel Başkan seçilen 12 yıldır Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevini başarıyla sürdüren ve AK Parti'nin kurucularından olan Binali Yıldırım'la birlikte istikrar sürecimiz devam edecektir. Bu sürecin beraberinde yeni anayasayı ve başkanlık sistemini de ülkemize kazandıracaktır. Bakanlık görevinde bulunduğu 12 yıl süresince ortaya koydukları, bundan sonra genel başkan ve başbakanlık görevinde neler yapacağının da göstergesidir. Binali Yıldırım'a güveniyor ve inanıyoruz."

Yavuz, Zonguldak'ta Emine Çift'ten sonra AK Parti MKYK üyeliğine seçilen Milletvekili Hüseyin Özbakır'a başarılar dilediğini, AK Parti Alaplı İlçe teşkilatı olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da aynı hizmet aşkı ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceklerini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti 2. Olağanüstü Genel Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement