AK Parti 3.bölge Milletvekili Adayları Skm Açtı - Son Dakika
Politika

AK Parti 3.bölge Milletvekili Adayları Skm Açtı

AK Parti 3.bölge Milletvekili Adayları Skm Açtı

AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayları Harun Karaca ve Özlem Zengin, Küçükçekmece’de seçim irtibat bürosu açtı.

09.05.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayları Harun Karaca ve Özlem Zengin, Küçükçekmece'de seçim irtibat bürosu açtı.

AK Parti'nin İstanbul 3.Bölge Tokatlı Milletvekili adayları Harun Karaca ve Özlem Zengin, hemşehrileriyle birlikte Küçükçekmece'de seçim irtibat bürosu açtı. Açılışa Karaca ve Zengin'in yanı sıra AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Feyzullah Kıyıklık, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul'da yaşayan Tokatlı vatandaşlar ve çok sayıda partili katıldı.

Seçim İrtibat bürosunun açılış kurdelesini ise AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayları Feyzullah Kıyıklık, Harun Karaca, Özlem Zengin ve belediye başkanları birlikte kesti. AK Partili vekil adaylarından Harun Karaca, açılışa gelen konuklarını kapıda tek tek karşılarken kucağına aldığı küçük çocuklarla da yakından ilgilendi.

Konuşmasına son günlerin en popüler sloganlarından biri olan "Onlar konuşur, AK Parti yapar" kelimesi ile başlayan AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Özlem Zengin, "Biz şöhret peşinde değiliz. Biz kardeşliğimizi, birliğimizi iyi günde ve kötü günde her daim gösteren insanlarız. Ne yaparsak birinci sınıf yapıyoruz. Biz kendimiz için burada değiliz. Bu bölgenin 31 tane milletvekili adayı var. Biz hepsine talibiz. Her bir kardeşimiz için sonuna kadar uğraşacağız. Tamamını almadığımız müddetçe ne kadar çıkarsa çıksın bize azdır. Benim partililerden ricam, kadın, erkek, genç hepimiz birlik olalım. Çok az vaktimiz kaldı. Son bir gayretle pişmanlık yaşamamak için her birimiz her kapıyı çalalım. ve onlardan Türkiye'nin geleceği oy isteyelim" dedi.

Açılışa katılan herkesin güzel bir mozaik oluşturduğunu belirten AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Harun Karaca ise, "Burada Alevi kardeşlerimiz var, Sünni kardeşlerimiz var. Diğer bölgelerden illerden arkadaşlarımız kardeşlerimiz var. Biz unutmayalım ki hep birlikte Türkiye'yiz. Kutlu doğumun sevinci bizim olduğu kadar Kerbela'nın hüznü de bizimdir. Biz bu memlekette huzur ve barış içinde hep beraber yaşamak zorundayız. Bizim huzurumuzu, kardeşliğimizi bozmak isteyenler var. Bunlara kesinlikle paye vermeyeceğiz. Bizim gözlerimizin renkleri farklı olabilir. Farklı düşüncelerimiz de olabilir. Ama biliniz ki gözyaşlarımızın rengi aynıdır" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti 3.bölge Milletvekili Adayları Skm Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement