AK Parti 54. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti 54. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Filistin halkının üstüne bomba yağdıran, onları yok etmek isteyen siyonist İsrail'i lanetliyoruz" dedi.

20.07.2014 20:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Filistin halkının üstüne bomba yağdıran, onları yok etmek isteyen siyonist İsrail'i lanetliyoruz" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nca Atakum Sanat ve Kültür Merkezi'nde 54. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Toplantıda konuşan Köktaş, Filistin halkının İsrail'in zulmü ile ezildiğini söyledi.

İsrail'in kadınları, erkekleri ve çocuklar katlettiğini belirten Köktaş, "Üç gencin ölümünü bahane göstererek, düzenlediği operasyonlarla Filistin halkının üstüne bomba yağdıran, onları yok etmek isteyen siyonist İsrail'i lanetliyoruz. İsrail'in bu zulmüne, cinayetlerine ses çıkarmayan, bu katliama, insanlık dramına seyirci kalan, göz yuman, sessiz kalan, Birleşmiş Milletleri, Avrupa Birliği'ni, işlerine geldiği zaman ortaya çıkan insan hakları örgütlerini şiddetle kınıyoruz" diye konuştu.

10 Ağustos'ta yapılacak oyan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Köktaş, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanı adayımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, açıkladığı 'Yeni Türkiye Yolunda' başlığını taşıyan 'Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi'nde, 'Demokratik Yönetim', 'Refah Toplumu' ve 'Öncü Ülke' olmak üzere üç bölüm üzerine kurulmuş olan hedeflerini açıkladı. İşte AK Parti'nin 12 yıllık iktidarı ile başlayan Yeni Türkiye'yi inşa süreci, Cumhurbaşkanını halkın seçmesiyle birlikte en parlak dönemine ulaşacaktır. Yeni Türkiye, büyümüş, kalkınmış ve güçlü Türkiye'dir. Yeni Türkiye, toplumsal refah, büyük ekonomi, siyasi istikrar ve ileri demokrasi üzerinde yükselen Türkiye'dir. Yeni Türkiye, eğitimden kültüre, enerjiden ulaşıma, sağlıktan çevreye her alanda artık dünyaya yeni aşamalar, yeni standartlar getiren, işler yapan bir Türkiye olacaktır. Yeni Türkiye, büyük ve öncü Türkiye olacaktır."

Toplantıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti 54. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement