AK Parti 73. İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Politika

AK Parti 73. İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Çankırı 73. İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

30.01.2016 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çankırı 73. İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya, AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, AK Parti Çankırı Koordinatörü 23. Dönem Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boz, AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, İl ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda partili katıldı.

Filiz, burada yaptığı konuşmada, Ankara'ya bu memleket için çalıştıklarını ifade etti.

Herkesin istediği fikri söyleyebileceğini ve istediği partiye oy verebileceğini kaydeden Filiz, "Bir makamı alan insanlar il müdürüdür, valiliktir, üniversitedir bunlar siyaset yapamazlar. Cesaretleri varsa istifa eder siyaset yaparlar. Bir bakıyorsunuz seçim sırasında birkaç üniversite hocası, akademisyen karşı partinin toplantılarında boy gösteriyor. Bir makamı temsil eden insanlar 1-1 olacak diyorlar. Seçim zamanında görmüş olduğumuz bu tabloyu unutmuyoruz" dedi.

Çankırı'da yapılan yatırımlara da değinene Filiz, Yakınkent OSB'nin yapıldığı dönemde yatırıma karşı çıkanlar olduğunu anımsatarak, şöyle konuştu:

"Kim bu OSB'ye karşı çıktı bugün oralara gidip resimler çektiriyorlar. Ondan sonra beyanatlar veriyorlar, 'Uzaktır Çankırı'ya faydası olmaz' diyorlar. Ticaret odası Çankırı'da yan yana gelip bir tane yatırımcı oluşturmuş mu? Bizim dışımızda sorumlu olan herkesin, Almanya, Fransa, Japonya, İstanbul'a gidip toplantılar düzenleyip büyük yatırımcıları getirip yatırım yapmaları lazım. Var mı öyle birisi, yok. Ama herkes gidiyor orada resim çektiriyor, gazeteye beyanat veriyor, yardımcı olacağız diyorlar. Herkesin haddi değil orası. Şov yeri değil orası. İcraat yeri."

AK Parti Çankırı İl Başkanı Kaman ise istişareye her zaman önem verdiklerini söyledi.

İlk günkü aşkla yollarına devam ettiklerini dile getiren Kaman, "Yeni Türkiye bütün sıkıntılardan arınmış, huzur dolu, müreffeh bir Türkiye olacaktır. Sadece bugünü, yarını değil... 2023'ü, 2053'ü, 2071'i düşünerek adımlarımızı atıyoruz. Her bir arkadaşımın bu hassasiyet ve özveriyle çalıştığını biliyorum. 2002 yılından günümüze iş başında olan AK Parti Hükümetleri, insan onurunu korumayı, insana saygıyı, adaleti, halka hizmeti ve evrensel demokratik değerleri önceleyerek ve istisnasız bütün vatandaşlarımızı kucaklayarak temel alanlarda büyük reformlar ve sessiz devrimler gerçekleştirmiştir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Çankırı Koordinatörü 23. Dönem Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ise illere çok önemli yatırımlar yapıldığını aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti 73. İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement