AK Parti Acıgöl İlçe Danışma Meclis Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Acıgöl İlçe Danışma Meclis Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Acıgöl İlçe Danışma Meclis Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Acıgöl İlçe danışma kurulu meclis toplantısı yapıldı.

17.01.2016 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Acıgöl İlçe danışma kurulu meclis toplantısı yapıldı.

AK Parti Acıgöl İlçe danışma meclis kurul toplantısı Acıgöl Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Yapılan toplantıya, AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İlçe Başkanı Ramazan Gül, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş İl Genel Meclis üyeleri, Belde Belediye Başkanları, muhtarlar ve partililer katıldı.

AK Parti Acıgöl İlçe Danışma Meclis Kurul toplantısında, İlçe Başkanı Ramazan Gül ilçe de yapılan çalışmalar hakkında sunum yaparken Acıgöl Gençlik Kolları Başkanı Eşraf Altın'da göreve geldiği günden bugüne kadar gençlik kolları olarak yapılan çalışmaları anlattı.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş yaptığı konuşmada ise "30 Mart 2014'de göreve geldiğimiz günden itibaren gerek ilçe belediyemizde gerekse belde belediyelerimizde köylerimizde yaptığımız hizmetler partimizin hükümetimizin yaptığı hizmetler aslında saymakla bitmez. Ama yaptıklarımızı da sürekli hatırlatacağız ki beyinlere kazılsın ve unutulmasın yaptıklarımızı saymakla bitiremeyiz. Bazen öyle oluyor ki yaptıklarımızı biz bile hatırlamıyoruz, unutuyoruz. Bize bu desteği veren önce vekillerimize ve hükümetimize teşekkür ediyoruz "dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ise burada yaptığı konuşmada "Acıgöl bizim için çok ayrı bir yere sahip. Hem vermiş olduğu oy açsından hem de gönül bağımız açısından büyük öneme sahip. 1 Kasım seçimlerinin ardından ülkede yaşanan siyasi kaosun sona erdiğini hizmetlerimiz devam ediyor" dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ise Acıgöl'de yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ercan Ertaş'a Belde Belediye Başkanlarına ve AK Parti Acıgöl teşkilatlarına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından imzalanan başarı belgelerini Milletvekili Murat Göktürk partililere tek tek takdim etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Acıgöl İlçe Danışma Meclis Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement