AK Parti Adana'da Tempoyu Arttırdı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adana'da Tempoyu Arttırdı

AK Parti Adana\'da Tempoyu Arttırdı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Fikret Yeni, Adana 25’inci Dönem Milletvekili Aday Adaylarına yemek verdi.

19.04.2015 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Fikret Yeni, Adana 25'inci Dönem Milletvekili Aday Adaylarına yemek verdi.

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ile başkan yardımcılarının ev sahipliğini yaptığı Anemon Otel'deki akşam yemeğine, aday adaylarının yanı sıra 24'üncü dönem Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Mehmet Şükrü Erdinç ile Adana 25'inci Dönem Milletvekili Adayları da iştirak etti.

Yemekte milletvekilleri ve adayları adına konuşma yapan AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Milletvekili Necdet Ünüvar, aday ve aday adaylarının birlikte omuz omuza vererek çalışıp, 7 Haziran gecesinde de birlikte zafer kutlaması yapacaklarını söyledi.

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni de, milletvekili olmanın sadece bir hizmet aracı olduğunu belirterek "Bugün buradaki bu tablo, aday adayı tüm kardeşlerimin genel merkezimizin verdiği kararın arkasında durduklarını gösteriyor. Bugün burada, birlik ve beraberliğin en güzel örneği sergileniyor. İşte AK Parti'nin siyasi ahlakı da bunu gerektiriyor" dedi.

ADAYLARDAN ALADAĞ ÇIKARMASI

AK Parti Adana 25'inci Dönem Milletvekili Adayları, geçtiğimiz hafta Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in de katılımıyla İmamoğlu İlçesi'nden başlattığı seçim çalışmalarına Aladağ İlçesi'nde devam etti. İlçe merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısı mitinge dönüştü. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açık hava toplantısında, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, milletvekili adaylarını tanıttı.

Aday tanıtım toplantısında, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti Adana 25'inci Dönem Milletvekili Adayları Necdet Ünivar, Fatma Güldemet Sarı, Sadullah Kısacık, Talip Küçükcan, Mehmet Şükrü Erdinç, Esra Yalvaç, Mehmet Can, Mustafa Çalışkan, Asuman Tekin, Kasım Pamuk, Mehmet Faruk Bozkurt, Ramazan Demir, Mehmet Ay, Hasan Berzan Toprak, AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler meydanda toplanan kalabalığı selamladı.

Aday tanıtım toplantısının ardından, milletvekili adayları parti teşkilatlarıyla birlikte ilçeye bağlı köyleri ziyaret etti. Köylülerle kucaklaşan, milletvekili adayları, AK Parti hükümetlerinin yaptığı hizmetleri anlattı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adana'da Tempoyu Arttırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement