AK Parti Adana İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adana İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 1 Kasım genel seçimine kadar çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını söyledi.

31.08.2015 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 1 Kasım genel seçimine kadar çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını söyledi.

Yeni, partisinin Yüreğir Kültür Merkezi'nde düzenlediği İl Danışma Meclisi Toplantısında, 7 Haziran genel seçiminde teşkilat olarak hedefledikleri oya ulaşamadıklarını ancak seçimden sonra siyasi partilerin  milleti ne kadar düşündüğünü ve millete karşı bakış açılarını görme imkanı bulduklarını belirtti.

Milleti düşünenin, onların geleceğiyle ilgili kaygıları olanın ve sorunlarını çözmeye çalışanın sadece AK Parti olduğunu ifade eden Yeni, şöyle devam etti:

"Uyumadan yorulmadan, birlik ve beraberliğimizi bozmadan AK Parti'nin millet için söyleyecek sözünü, ortaya koyacağı fedakarlığı halka anlatacağız. 1 kasım'a kadar çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Adana teşkilatları olarak, AK Parti'nin kentte sadece birinci parti olmasıyla kalmayıp, bu zamana kadar almış olduğu en yüksek oyu alacağımızın, bizi bölmeye çalışanlara, kardeşliğimizi sekteye uğratmaya çalışanlara en iyi cevabı milletle bütünleşerek 1 Kasım'da sandıkları AK Parti oylarıyla dolduracağımızın sözünü veriyoruz"

Toplantıya, milletvekilleri Fatma Güldemet Sarı, Mehmet Şükrü Erdinç, Sadullah Kısacık, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Adana İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement