AK Parti Adana İl Kadın Kolları Yürütme Kurulu Belirlendi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Yürütme Kurulu Belirlendi

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Yürütme Kurulu Belirlendi

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongresi’nin ardından yeni yürütme kurulu da belirlendi.

26.02.2015 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nin ardından yeni yürütme kurulu da belirlendi.

Yeni oluşturulan Kadın Kolları Yürütme Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, çalışma arkadaşlarına başarı dileklerinde bulundu. Yürütme kurulunun oluşturulmasının ardından seçim startını da verdiklerini belirten Can, "Önümüzdeki genel seçimler çok önemli. Bunun için gece gündüz demeden çalışacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Hükümetimizin yaptığı hizmetleri ve Yeni Türkiye yolundaki hedeflerimizi anlatacağız" dedi.

Yüreğir Kültür Merkezi'nde, 15 Şubat'ta yapılan kongrede seçime katılan 422 delegenin tamamının oyunu alarak AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı'na seçilen Sevil Can'ın başkanlığındaki yeni İl Kadın Kolları Yürütme Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

"Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Dilvin Şirvan Fırat, Teşkilat Başkanı Didem Karabulut, Seçim İşleri Başkanı Leyla Türk, Tanıtım ve Medya Başkanı Aynur Arslan, Dış İlişkiler Başkanı Ebru Ersungur, Sosyal İşler Başkanı Gülşen Kaya, Yerel Yönetimler Başkanı Hacer Söylemez, Ekonomik İşler Başkanı Züleyha Kara, Halkla İlişkiler Başkanı Gülsüm Farsakoğlu, Mali ve İdari İşler Başkanı Nurgül Gökalp, AR-GE Başkanı Ümmügülsüm Ermeydan ve İl Sekreteri Elif Arıkan." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adana İl Kadın Kolları Yürütme Kurulu Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement