AK Parti Aday Adayı Er, "Halkımızın ve Partimizin Takdirine Güveniyorum" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aday Adayı Er, "Halkımızın ve Partimizin Takdirine Güveniyorum"

AK Parti Aday Adayı Er, "Halkımızın ve Partimizin Takdirine Güveniyorum"

AK Parti’den Antalya Milletvekili aday adaylığını açıklayan Türkiye Tacikistan İş Konseyi Başkanı Mahmut Er, Kaş ilçesinde aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada hizmet için yola çıktığını belirtti.

25.02.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Antalya Milletvekili aday adaylığını açıklayan Türkiye Tacikistan İş Konseyi Başkanı Mahmut Er, Kaş ilçesinde aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada hizmet için yola çıktığını belirtti.

İş hayatında edindiği tecrübeyi, uluslararası ilişkiler alanındaki uzmanlığı ile birleştirerek Antalya ve Türkiye hizmet için aday adayı olduğunu belirten Mahmut Er, Türkiye'nin bu büyük yürüyüşünde naçizane görev almak istediğini söyledi. Antalya'nın ekonomik büyümesinde turizmin 12 aya yayılarak çeşitlendirilmesinin ve tarım ürünleri ihracatının artırılmasının önemli olacağını belirten Mahmut Er, "Hükümetimizin 2023 hedefleri doğrultusunda Antalya ekonomisine katkı yapacak projelerin hızla uygulanmasında görev almak istiyorum" dedi.

Gündoğmuş ilçesi Eskibağ Köyü doğumlu olan Mahmut Er, Manavgat, Alanya, Gündoğmuş ve Serik çevresinde yoğunlaşan dost ve akrabalarının desteği ile yürüttüğü çalışmalarla, AK Parti delegelerinin ve parti yönetiminin takdirini kazanacağını inandığını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Aday Adayı Er, 'Halkımızın ve Partimizin Takdirine Güveniyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement