AK Parti Aday Adayı Kozan, Konyalılar Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aday Adayı Kozan, Konyalılar Derneği'ni Ziyaret Etti

AK Parti Aday Adayı Kozan, Konyalılar Derneği\'ni Ziyaret Etti

AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Nadire Kozan, milletvekilliği görevinin verilmesi halinde kadınlara yönelik bir çok projesinin bulunduğunu ve bunları hayata geçireceğini belirtti.

06.03.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Nadire Kozan, milletvekilliği görevinin verilmesi halinde kadınlara yönelik bir çok projesinin bulunduğunu ve bunları hayata geçireceğini belirtti.

AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Nadire Kozan, seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Konyalılar Derneği Antalya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz'i ziyaret eden Nadire Kozan, 10 yılı aşkın süredir AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev aldığını ve 10 yıllık sürecin ardından milletvekilliği için yola çıktığını söyledi.

Herkesin istediği partide siyaset yapma özgürlüğü olduğunu da ifade eden Kozan, "AK Parti bugüne kadar hiçbir siyasi partinin yapamadığı bir konuda büyük bir özveri ile özgürlüklerin önünü açtı. Bu nedenle AK Parti benim için önemli.AK Parti'nin dışında başka hiçbir siyasi partinin bayrağını tutmam. Durmayacağım, yola devam diyorum" dedi. Hz. Mevlana'nın hoşgörüsünü düstur edindiğini ve yılda üç defa Konya Mevlana Türbesi'ni de ziyaret ettiğini söyleyen Kozan, milletvekilliği görevinin verilmesi halinde kadınlara yönelik birçok çalışmaya öncelik vereceğini söyledi.

Konyalılar Derneği Antalya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz ise Kozan'a başarılar diyerek, "Bu vatan hepimizin. Bu vatana hizmet etmek gerekiyor" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Aday Adayı Kozan, Konyalılar Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement