AK Parti Aday Adayı Mahir Küçük Gençlikten Umutlu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aday Adayı Mahir Küçük Gençlikten Umutlu

AK Parti Aday Adayı Mahir Küçük Gençlikten Umutlu

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’ne katılan AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Orman ve Su İşleri Bakanlığı Eski Müsteşar Yardımcısı Dr. Mahir Küçük, Yeni Türkiye yolunda güçlü gençliğin öneminden bahsetti.

23.02.2015 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'ne katılan AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Orman ve Su İşleri Bakanlığı Eski Müsteşar Yardımcısı Dr. Mahir Küçük, Yeni Türkiye yolunda güçlü gençliğin öneminden bahsetti.

"Siyasette makamlar geçici, davalar kalıcıdır, davasına sahip, ülke meselelerine hakim, her yönüyle inançlı ve bilinçli bir gençlik yetiştirmek ana hedeflerimizdendir" diyen Küçük, Fatih Sultan Mehmet Han'ın fethettiği, Yavuz Sultan Selim'in 22 yıl valilik yaptığı, yedi iklimin Padişahı Kanuni Sultan Süleyman'ın doğduğu Trabzon'u gençlerle birlikte 2023'e taşıyacağını ifade etti. Küçük, "Büyük Türkiye' de güçlü yarınlar için, 2023 vizyonunda belirtilen hedeflere ulaşmak için ve en önemlisi davamızın gelecek nesillere aktarılması için en büyük sorumluluk gençlerimizin olacaktır" diyerek gençliğin Yeni Türkiye'nin şekillenmesinde büyük rol alacağını ve kendisinin her zaman gençlerin yanında olacağının altını çizdi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Aday Adayı Mahir Küçük Gençlikten Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement