AK Parti Aday Adayı Nadire Kozan Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aday Adayı Nadire Kozan Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Aday Adayı Nadire Kozan Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti aday adayı Nadire Kozan ziyaretlerine devam ediyor.

19.03.2015 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti aday adayı Nadire Kozan ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Nadire Kozan, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. Yıldönümü nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Antalya Şube Başkanı E. Albay Zeynel Abidin Sezer'i ziyaret etti. Ziyarette kendisi hakkında bilgi veren Kozan, dedesinin Kore Gazisi olduğunu açıkladı. Kozan, kadın kotasına da değindiği ziyarette TBMM'ye giren kadın milletvekili sayısının bir yerine 3-4 olması ve kadının önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini savundu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Antalya Şube Başkanı E. Albay Zeynel Abidin Sezer de Kozan'a destek vererek, aday adayı konusunda AK Parti'nin Antalya'da rekor kırdığını hatırlattı. Sezer, "Türkiye Cumhuriyeti devleti özgür merkezinde insan olan bir toplum olacaksa Türk kadınının aşama kaydetmesi lazım. Türk kadını toplumun her kademesinde görev almalı" dedi.

Ziyaretinin ardından Uncalı Şehitliği'nde düzenlenen törene katılan AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Nadire Kozan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'le birlikte şehit mezarlarını ve yakınlarını ziyaret etti.

Kozan yaptığı açıklamada, "Vatanın birlik ve bütünlüğünü korumak için, gelecek nesillere cennet vatanı emanet bırakabilmek için geri dönmeyi düşünmeyen şehitlerimize minnet borçluyuz. Bugün, dönemin en güçlü ordularına sahip, işgalci devletlere karşı kazanılmış, 'Çanakkale geçilmez' gerçeğini, tarihe altın harflerle yazdıran binlerce şehidimizin kanla yazdığı eşsiz bir gün. 18 Mart Çanakkale geçilmez gerçeğini tarihe mal eden ve binlerce şehidimizin kanla yazdığı, dünya tarihini değiştiren azmin mücadelesi, eşi benzeri olmayan asırlık bir destandır Çanakkale. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız, milletimiz ve devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimizi, şükran ve rahmetle anıyor, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümünü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kozan, Antalya Valiliği tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törene de katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Aday Adayı Nadire Kozan Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement