AK Parti Aday Adayı Özkan Alaşehir'de - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aday Adayı Özkan Alaşehir'de

AK Parti Aday Adayı Özkan Alaşehir\'de

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Avukat Mehmet Ali Özkan, AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

19.02.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Avukat Mehmet Ali Özkan, AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Akşam saatlerinde Alaşehir'e gelen Özkan'ı AK Parti Lokali'nde İlçe Başkanı Rıza Peker, Kadın Kolları Başkanı Nadire Kocatürk, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer karşıladı. AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, Özkan'ın Soma'da AK Parti ilçe başkanlığı yapan, teşkilatçı ve özverili bir isim olduğunu ifade ederek, kendisinin adaylığından memnuniyet duyduklarını belirtti. Peker, "Sayın Mehmet Ali Özkan, partimizde Manisa'da en uzun süre ilçe başkanlığı görevi yapmış bir ağabeyimiz. Kendisi çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz, teşkilatçı. Aday adaylığını memnuniyetle karşıladık. Kendisine bu yolda başarılar diliyoruz" dedi.

Peker'in ardından partililere hitap eden AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Avukat Mehmet Ali Özkan, kısaca kendisini ve siyasi geçmişinden bahsettikten sonra Haziran ayında yapılacak genel seçimlere değindi.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerin hem ülke hem de AK Parti hükümeti açısından son derece önemli olduğunu ifade eden Özkan, paralel yapıyla mücadele ve yeni sivil bir anayasa yapılabilmesi için bu seçimi öncekilerden daha güçlü bir şekilde kazanmaları gerektiğini dile getirdi. Özkan, "Hükümetimiz milletimizin de desteğiyle paralel yapıyla ciddi bir mücadele veriyor. Bu mücadelede paralel yapı yerel seçimlerde ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partimize zarar vermeyi başaramadı. Bunu önümüzdeki genel seçimlerde de deneyeceklerdir. Bu seçimi önemli kılan bir diğer konu da milletimizin ihtiyacı olan yeni ve sivil bir anayasayı yapabilmemiz için en azından referanduma götürecek kadar veya referanduma ihtiyaç kalmadan yeni ve sivil anayasa yapacak sayısal çoğunluğu elde etmemizdir. Başkanlık sistemi de çok önem verdiğimiz, artık milletimizin de benimsediğini gördüğümüz bir diğer projedir. Rabbim milletvekili adaylığını ve milletvekilliğini kimlere nasip eder bilemeyiz ama biz bu davada mücadelemizi hep sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

Özkan, konuşmasının ardından partililerle fotoğraf çektirerek Alaşehir'den ayrıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Aday Adayı Özkan Alaşehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement