AK Parti Aday Adayı Poyrazlı'ya, Partililerden Büyük Destek - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aday Adayı Poyrazlı'ya, Partililerden Büyük Destek

AK Parti Aday Adayı Poyrazlı\'ya, Partililerden Büyük Destek

AK Parti Balıkesir eski il başkanı ve milletvekili aday adayı Mahmut Poyrazlı, 7 Haziran 2014 seçimlerinin sadece Türkiye açısından değil, bölge ve dünya açısından da büyük önem taşıdığına dikkat çekerek "AK Parti teşkilatları olarak bu seçimin ciddiyetini anlayıp çok çalışmamız gerekli" dedi.

25.02.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Balıkesir eski il başkanı ve milletvekili aday adayı Mahmut Poyrazlı, 7 Haziran 2014 seçimlerinin sadece Türkiye açısından değil, bölge ve dünya açısından da büyük önem taşıdığına dikkat çekerek "AK Parti teşkilatları olarak bu seçimin ciddiyetini anlayıp çok çalışmamız gerekli" dedi.

AK Parti Balıkesir eski il başkanı ve milletvekili aday adayı Mahmut Poyrazlı teşkilat ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Kadın kolları ve gençlik kolları başta olmak üzere tüm teşkilat üyelerinden büyük destek gören Poyrazlı, 2'si minibüs olmak üzere 18 araçlık bir konvoyla Dursunbey ve Kepsut ilçelerini ziyaret etti. Mahmut Poyrazlı, Dursunbey'de AK Parti teşkilat üyelerine hitaben yaptığı konuşmada "Dursunbey biz biliyoruz ki bu kutlu yürüyüşün, bu kutlu davanın sadece AK Parti döneminde değil daha çok öncelerinde bu kutlu yürüyüşün lokomotifi olmuş güzide bir ilçemizdir. Bugün sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Defalarca kez Dursunbey'e geldik gittik, sizlerde Balıkesir'e geldiniz çeşitli çalışmaları birlikte gerçekleştirdik. Salona baktığım zaman hemen hemen herkesi tanıyor gibiyim. Başta değerli başkanlarımız olmak üzere. Bu günkü gelişimizin benim açımdan farkı var. 3 ay önce yaptığımız o il kongremizde helallik istemiştim ama söylediğimiz üzere bizim kongrelerimiz hiç bir zaman bir veda kongresi olmamıştır. Hem sayın Başbakanımız hemde bizler bunun bir veda olmadığını dile getirmiştik. Ben AK Parti İl teşkilatında en fazla süreyle il başkanlığı yapmış biri olarak her zaman tüm toplantılarda olduğu gibi sizleri de burada gördükten sonra il başkanlığı görevini yapmanın o tabi doğal refleksi olarak hep adaylık konusunda değil de, biraz daha teşkilatçılık hususunda bu toplantılara bakıyorum. Dursunbey teşkilatının her zaman olduğu gibi bu işi de ciddi bir şekilde sarılmasını ve bu süreci ciddi bir şekilde atlatmaya çalıştığını görmek beni memnun ediyor.Çünkü bu süreç bizim bir şekilde yaşayacağımız ve yaşamaya mecbur olduğumuz bir süreç. Bu süreçlerden biz güçlenerek, kuvvetlenerek daha bir kenetlenerek ve daha iyi bir şekilde motive olarak çıkmak mecburiyetindeyiz. 73 aday adayımız var. Allah bunlardan 8 tanesine milletvekili adayı olmayı nasip edecek. Bunların kim olduğu bir bakıma önemli ama netice itibariyle bu süreç tamamlanıp aday adaylığı süreci bitip adaylar belli olduktan sonra yine hep beraber AK Parti'nin başarısı için çocuklarımızın ülkemizin ve bizden sonraki nesillerin geleceği için, önümüze koyduğumuz büyük hedefler için inşallah yine hep birlikte çalışmaya birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

KEPSUT'TA KONUŞTU

Dursunbey'in ardından Kepsut'a geçen Mahmut Poyrazlı burada yaptığı konuşmada "Milletvekili aday adayı olarak karşınızda bulunmaktayım. Diğer aday adayı arkadaşlarımızdan genel merkezin belirlediği küçük bir farkımız var. Önümüzdeki hafta yapılacak olan temayül yoklamasında il başkanı olmam sebebiyle mevcut aday olan milletvekillerimizle birlikte bizler temayül yoklamasına girmeyeceğiz. Fakat bende diğer arkadaşlarım gibi aday adayı olduğum için bu tatlı heyecanı yaşamak istedik. Biz sizlerin hayır ve dualarınızı istiyoruz. İnşallah biz teşkilatlarımıza güveniyoruz. Bu tatlı ve heyecanlı süreci geçirdikten sonra milletvekili aday adaylarımız içinden hem sizlerin kararıyla, oylarıyla hemde genel merkez teşkilat başkanlığımızın ve üst kurul Başbakanımızın kararlarıyla belirlenecek. Bizler inanıyoruz ki adaylık süreci belirlendikten sonra yine tüm teşkilatlarımız AK Parti'ye gönül vermiş tüm arkadaşlarımızla birlikte yine el ele vererek kenetleneceğiz, yine birlik beraberlik içinde yine yollara düşeceğiz. Sizler Kepsut'ta büyük başarılara imza atmış bir teşkilatsınız. Sizlere güveniyor ve inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Kepsut dönüşü Salih Tozan Kültür Merkezi'nde yapılan tanıtım toplantısına katılan Poyrazlı Balıkesir merkezinde bulunan AK Parti teşkilat üyelerinede seçimlerle ilgili duygularını dile getirdi. Poyrazlı "Bir çok kez bir arada olduk, kongrelerimiz başta olmak üzere sizlere hitap etme imkanı buldum. İnsanın kendisi için oy istemesi farklı bir heyecan farklı bir duygu. Biliyorsunuz 2010 yılında il başkanlığına atamayla gelmiştim. Bu gün malumunuz milletvekili aday adayı olarak karşınızdayım eski bir il başkanı olarak. AK Parti'nin ilk kurucu yönetim kurulu üyelerinden birisiyim. Partinin kuruluşunda bulunan bir kişi olarak daha sonra Allah bize nasip etti 2010 yılında il başkanı oldum. Başkan olduktan hemen sonra 2011 yılında milletvekilliği genel seçimleri geçirdik. Bu seçimlerden sonra teşkilattaki arkadaşlarla oturup konuştuğumuzda yaptığımız istişareler sonucunda en büyük hedef olarak 2014 30 Mart'ta yapılacak seçimlerdi. Bu seçimlerden de kadın kollarımız, gençlik kollarımız, muhtarlarımız, mahalle sorumlularımızın büyük öz verili çalışmaları neticesinde alnımızın akıyla çıktık. Şimdide önümüzde 7 Haziran 2015 yılında yapılacak bir seçim var. Bende bu seçimlerde milletvekili aday adayıyım sizlerden destek istiyorum. 12 -13 yılını AK Parti'de geçirmiş birisi olarak, 4 yılı aşkın bir süre bu partide il başkanlığı yapmış birisi olarak, il başkanlığını bıraksak da teşkilat açısından, partinin bütünlüğü açısından bu işe bakıyoruz. Yüksek Seçim Kuruluna bildirilmesine kadar geçen süreyi bizim teşkilatlar olarak çok iyi geçirmemiz lazım. Adaylar belirlendikten sonra teşkilatın önemli olan bu birlikteliği, kardeşliği, bütünlüğü devam ettirebilmesi. 7 Haziran seçimleri çok önemli, sadece bizim için değil, sadece bölgemiz için değil, tüm dünya için çok önemli bir seçim. Teşkilatlar olarak bizim bu seçimlerin ciddiyetini çok iyi anlamamız ve çalışmamız lazım" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Aday Adayı Poyrazlı'ya, Partililerden Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement