AK Parti Aday Dayı Kızıltaş'tan Stk'lara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aday Dayı Kızıltaş'tan Stk'lara Ziyaret

AK Parti Aday Dayı Kızıltaş\'tan Stk\'lara Ziyaret

AK Parti Van Milletvekili aday dayı Eyüp Kızıltaş, temayülden sonra seçim çalışmalarına STK’ları ziyaret ederek devam ediyor.

03.03.2015 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Van Milletvekili aday dayı Eyüp Kızıltaş, temayülden sonra seçim çalışmalarına STK'ları ziyaret ederek devam ediyor.

Gittiği her yerde ayrı bir ilgiyle karşılaşan ve halkın yakından takip ettiği Kızıltaş, ilk olarak MÜSİAD Van Şuba Başkanı Kerem Baynal'ı ziyaret etti. Baynal, daha çok Van ekonomik sorunlarını dile getirirken gençler için, Van'ın kalkınması acil bir şekilde yeni istidam alanlarına ihtiyaç olduğunu söyledi.

Bu memleketin sorunlarını az çok iyi bildiğini söyleyen Kızıltaş,"Öncelikle gençlerimizi kahve köşelerinde kurtaran projeler yapmak lazım. Bu projelere bağlı olarak diğer esnafımızı da kalkındırmak için üretimini kendimiz yapabileceğimiz Van'ın doğasını, değerleri ön planda tutabileceğimiz yeni alanlar oluşturmak gerekir. Kentin kaderini değiştirecek, insanımızın refahı ve huzuru için yeni şeyler söylemek lazım" dedi. Kızıltaş ve beraberindekiker, MÜSİAD ziyaretinin ardından sırasıyla İlim Yayma Cemiyeti, Memur-Sen ve Osmanlı Ocaklarını ziyarette bulundu. Verimli geçen ziyaretlerden dolayı başkanlara teşekkür eden Kızıltaş, "Van için ne yapsak az, Van en iyi fabrikalara en iyi projeleri hak ediyor" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Aday Dayı Kızıltaş'tan Stk'lara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement