AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

AK Parti Muş İl Teşkilatı'nda, belediye başkanı aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

18.12.2013 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muş İl Teşkilatı'nda, belediye başkanı aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Gençlik Merkezi'nde düzenlenen tanıtım toplantısına; AK Parti milletvekilleri Faruk Işık ve Muzaffer Çakar, Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Halis Saltık, iki dönemdir Muş Belediye Başkanlığı yapan Necmettin Dede'ye teşekkür ederek, Başkan Dede'nin belediyecilik anlayışını kendilerine rehber seçeceklerini söyledi.

Daha sonra konuşan Milletvekili Faruk Işık ise, hükümetin Muş'a yaptığı hizmetlere değindi. Belediye Başkanı Necmettin Dede'ye de teşekkür eden Işık, "Sayın Dede'yi bir ağabey olarak görüyoruz ve ona yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Malumunuz olduğu üzere adaylık için başvurular fazlaydı ama sadece bir kişiye bu görev verilir. Sayın Başbakanımız ve genel merkezimiz Feyat Asya kardeşimizi bu göreve layık gördü. Ben tüm aday adaylarına buradan teşekkür ediyorum" dedi.

Kürsüye tezahüratlarla çıkan AK Parti Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya ise, aday adaylığı sürecinde kendisine destek verenlere teşekkür etti. Omuzlarına ciddi bir yük yüklendiğini ifade eden Asya, "Bu seçimin omuzlarıma ciddi bir sorumluluk yüklediğinin farkındayım. Bu mesuliyetin ağırlığının ve zorluğunun bilincindeyim ancak bu beni ürkütmüyor, ben size hizmet edebilmenin arzusu ve Allah'ın rızasını kazanma umudu içindeyim. Yüklendiğim sorumluluğun farkındayım. Sizin gibi kardeşlerim, omuzlarımdaki bu yükü hafifletecektir. AK Parti, ülkemiz ve ilimiz için bir nimettir, bir şanstır. Gelin bu şanstan ve bu imkandan hep beraber istifade edelim. AK Parti, kuruluşundan bu yana, Türkiye tarihine unutulmayacak icraata imza atan bir partidir. Yıllardır beslenen umutlar AK Parti ile hayat bulmuştur. Siyaset, AK Parti ile birlikte bir hizmet yarışı olarak kabul edilmeye başlandı. Bugün ülkenin neresine giderseniz gidin şehirlerin yakın tarihleri, AK Parti öncesi ve AK Parti sonrası olmak üzere adeta ikiye ayrılıyor. Bizler de AK Parti'nin örnek hizmetlerinden ilham ve destek alarak, refahtan daha çok pay alan, daha kaliteli kamu hizmetine ulaşan, alt yapı sorunlarını halletmiş, park ve bahçe alanlarını genişletmiş bir Muş'u hep birlikte inşa edeceğiz" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement