AK Parti Adayı İsmet Uçma, Eğitim Bir Sen Yöneticileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

AK Parti Adayı İsmet Uçma, Eğitim Bir Sen Yöneticileri ile Bir Araya Geldi

AK Parti Adayı İsmet Uçma, Eğitim Bir Sen Yöneticileri ile Bir Araya Geldi

AK Parti milletvekili adayı İsmet Uçma, 7 Haziran seçiminin önemine dikkat çekerek, “Biz Çanakkale’de akabinde Kurtuluş Savaşı’nda 7 düvelle savaştık, şimdi 77 düvelle savaşıyoruz” dedi.

11.05.2015 22:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti milletvekili adayı İsmet Uçma, 7 Haziran seçiminin önemine dikkat çekerek, "Biz Çanakkale'de akabinde Kurtuluş Savaşı'nda 7 düvelle savaştık, şimdi 77 düvelle savaşıyoruz" dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı İsmet Uçma, Ümraniye'de Eğitim Bir Sen 3. Nolu Şube yöneticileri ile bir araya geldi. Eğitim Bir Sen yöneticileri ile sohbet eden Uçma, 7 Haziran seçiminin önemine dikkat çekerek destek istedi. Her seçimin önemli olduğunu ancak bu seçimin daha fazla öneme sahip olduğunu vurgulayan Uçma, "Hakikaten her seçim çok önemli ama bu seçim için sosyolojik olarak şöyle bakmamızda yarar var. Biz bir seçim falan yapmıyoruz. Yani bir başka şeyle meşgulüz. Hep söylüyorum söylemeye de devam edeceğim. Biz Çanakkale'de akabinde Kurtuluş Savaşı'nda 7 düvelle savaştık. Şimdi 77 düvelle savaşıyoruz. Belki bunun sayısı her gün biraz daha ilave oluyor. Çünkü Türkiye bu seçimlerde normal bir siyasi yarış olarak sahaya çıkmıyor" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin konumuna ve çevresindeki gelişmelere dikkat çeken Uçma, "Türkiye sadece içteki sıkıntılarla mücadele eden bir ülke değil. Beşik gibi sallanan Ortadoğu'da, her tarafı ateş çemberi ile sarılmış, kan gölüne çevrilmiş, iç ve dış işbirlikçileri tarafından üstelik bu yeşil vadi gibi ortada duran, ülkemize ateş sıçratmak için ve o ateşe benzin dökmek için pusuda yatmış, fırsat kollayıcıları aslan payından aparmaya çalışan sırtlanlardan geçilmiyor. Bunu zaten hepiniz biliyorsunuz. O itibarla bu bir seçim falan değil. Bu bir milletin tekrar tarihteki eski konumuna dönerek, işte küllerinden yeni bir toplumsal yapı oluşturup, yeni bir medeniyet kurarak, eski medeniyet kodlarını toplumsal hayata taşıyarak, yürüdüğü yolculuğun adı. Sıradan bir yolculuk değil bu" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Adayı İsmet Uçma, Eğitim Bir Sen Yöneticileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement