AK Parti Adayı Sarı: Bayraklı'ya Hizmet Boynumun Borcu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Sarı: Bayraklı'ya Hizmet Boynumun Borcu

AK Parti Adayı Sarı: Bayraklı\'ya Hizmet Boynumun Borcu

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, ilçede her geçen gün kendisine olan desteğin arttığına dikkat çekti.

12.03.2014 22:53  Güncelleme: 22:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, ilçede her geçen gün kendisine olan desteğin arttığına dikkat çekerek, "Bayraklı halkının göstermiş olduğu teveccühe layık olacağız. Gözlerinizdeki o güzel ışıltı yarının güzel Bayraklısını kurmak için en büyük destekçim" dedi.

Doğma büyüme Bayraklılı olan AK Partili İsmail Sarı, Bayraklı'nın çeşitli bölgelerinde gerçekleştirdiği programlarıyla seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kısa sürede ilçede her kesimden desteği arkasına alan, Bayraklı için 'umut ışığı' şeklinde anılan İsmail Sarı, önceki günde ev toplantısı olarak gittiği Refik Şevket İnce Mahallesi'nde toplanan kalabalık grup nedeniyle ziyaret geniş katılımlı bir mahalle toplantısına dönüştü. Sarı bu durum üzerine, "Ev ziyaretlerimiz sırasında bile mahalle sakinleri bir anda yanımıza geliyor, desteklerini sunuyor. Mahallelere sığmamaya başladık. Bayraklı halkının bize inanması ve bu teveccühü bizlere güç veriyor. Emin olun ekibimle birlikte sizlerin daha güzel bir Bayraklı'da yaşaması için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Seçime az bir süre kala sizlerin gözlerinizdeki ışıltı, zafere olan inancımı güçlendiriyor" dedi.

Mahalle toplantısı sırasında özellikle alt yapı sorunundan yakınan vatandaşlar, AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı'dan sorunun çözümü için söz istedi. Sarı "Bu soğuk havaya rağmen bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize müteşekkirim. 30 Mart günü bütün Bayraklı'nın bir arada olduğu daha büyük coşkuların yaşanacağı inancındayım. Her geçen gün zafere biraz daha yaklaşıyoruz. Hangi mahalleyi gezsek sorun, hangi eve girsek dert, tasa. Bayraklı'yı bu hale getirenlerden hesabı sormamıza az kaldı. Bayraklı'ya hizmet etmek boynumun borcudur" şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından mahalle sakinleri İsmail Sarı ile hatıra fotoğraf çekildi. Sarı, daha sonra tezahüratlar ve alkışlar eşliğinde mahalleden ayrıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Sarı: Bayraklı'ya Hizmet Boynumun Borcu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement