AK Parti Adayı Sekmen'den Etso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Sekmen'den Etso'ya Ziyaret

AK Parti Adayı Sekmen\'den Etso\'ya Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret etti.
AK Parti Erzurum milletvekilleri, Prof.Dr.Recep Akdağ, Cengiz Yavilioğlu, Muhyettin Aksak,...

08.12.2013 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret etti.

AK Parti Erzurum milletvekilleri, Prof. Dr. Recep Akdağ, Cengiz Yavilioğlu, Muhyettin Aksak, Adnan Yılmaz ve Fazilet Dağcı Çığlık'ın yanı sıra, il Başkanı Murat Kılıç, bazı ilçe belediye başkan aday adayları ve partililerle birlikte ETSO'ya gelen Mehmet Sekmen, Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanı Saim Özakalın ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ziyarette kısa bir konuşma yapan ETSO Yönetim Kurulu Başkan Yücelik, mart ayında yapılacak seçimlerin adaylarda ve Erzurum'a hayırlı olması temennisinde bulundu. ETSO olarak her zaman şehrin gelişip kalkınması için objektif kriterlere dayalı olarak çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Yücelik, ildeki kamu kurum ve kuruluşlarıyla da uyum içerisinde çalışmaya çaba gösterdiklerini söyledi.

BAŞKAN YÜCELİK; "ERZURUM EN İYİ HİZMETİ HAKEDİYOR"

Konuşmasında, kentsel dönüşümün önemine değinen Başkan Yücelik, bu konuda ETSO'nun önemli çalışma içerisinde olduğunu belirterek, inşaat sektöründe faaliyet gösteren oda üyelerinin içerisinde bulunacağı bir şirket kurup, şehirde yapılacak konut projelerine talip olacaklarını açıkladı. Büyükşehir Belediyesi'nin öncülük edeceği toplu konut projelerinde de bu oluşumun yer alacağını söyleyen Başkan Yücelik, bundan Erzurum'un fayda sağlayacağını dile getirdi. Erzurum'un kaybedecek zamanının olmadığını ve en iyi hizmeti hak ettiğini anlatan Başkanı Yücelik, herkesin taşın altına elini sokarak şehrin geleceği için çaba göstermesi gerektiğinin altını çizdi.

SEKMEN; "HER ZAMAN İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ"

Erzurum'da göreve gelmesi durumunda, daha önce yerel yönetimlerde edindiği tecrübeleri şehrin gelişip kalkınmasın için kullanacağını ayrıca başlayan projeleri tamamlamak ve yeni projeleri hayata geçirmek için gayret göstereceğini kaydeden AK Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Sekmen de, bu çalışmaları sırasında şehrin önemli sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'yla da koordineli bir şekilde işbirliği içerisinde olacağını vurguladı. Yerel yönetimlerde görev yaptığı süre içerisinde her zaman sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde bulunduğunu hatırlatan Mehmet Sekmen, bu sebeple yaşanan sıkıntıları iyi bildiğini ifade etti. Ticaret ve Sanayi Odası ile şehre yön vereceklerini anlatan Sekmen, "Elbette Erzurum bir sağlık, turizm ve eğitim şehri ancak bu şehrin kalkınması, gelişip güzelleşmesi için ticaret ve sanayi asla göz ardı edilemez. Biz inşallah el birliğiyle şehrimizi ticaret ve sanayinin merkezi yapacağız" dedi.

Toplantıda daha sonra konuşan Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ da, Mehmet Sekmen'in Erzurum'a faydalı çalışmalar yapacağına inandığını belirterek, yerel yönetimlerde edindiği tecrübelerin Erzurum için büyük kazanç olacağını söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Sekmen'den Etso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement