AK Parti Adayı Uslu, Roman Mahallesinde Davul Zurnayla Karşılandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Uslu, Roman Mahallesinde Davul Zurnayla Karşılandı

AK Parti Adayı Uslu, Roman Mahallesinde Davul Zurnayla Karşılandı

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, Antalya’nın Finike ilçesinde Roman vatandaşların yaşadığı Yuvalı Mahallesi’nde davul zurnayla karşılandı.

18.05.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, Antalya'nın Finike ilçesinde Roman vatandaşların yaşadığı Yuvalı Mahallesi'nde davul zurnayla karşılandı.

Seçim çalışmalarını Finike'de sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, ziyaretlerine Roman vatandaşların yaşadığı Yuvalı Mahallesi'nde devam etti. Mahalle sakinleri tarafından davul zurnayla karşılanan Uslu, "Mahalle bu yeteneğine sahip çıkmalı. Mahallede sanat konusunda çalışmalar yapılması gerekiyor. Bu konuda belediye ve halk eğitim merkezi nezdinde girişimlerde bulunacağım" dedi.

Mahalle sakinlerinin okul, mezarlık ve yol ilgili ilgili sorun ve taleplerini dinleyen Uslu, ihale işlemleri tamamlanan 24 derslikli Yuvalı Mahallesi Şehit İsmail Çalkan İlköğretim Okulu inşaatına bu hafta içinde başlanacağı müjdesini verdi. Uslu, mezarlık ve yol ile ilgili talepleri de Büyükşehir Belediyesi görüştüğünü belirten Uslu, "Büyükşehir Belediyemiz sorunları zaten daha önce tespit etmişler. Hatta bu konularda çalışma planları hazır. Mezarlık yeri sorunu için Büyükşehir Belediyemiz devreye girmiş ve çözümü üretmiştir. Artık, Antalya'nın her noktasına hizmet götüren Menderes Türel yönetiminde bir Büyükşehir Belediyemiz var. Her mahallemizde hizmet üretiyor" dedi. İstikrarın, büyümenin, hizmetin, icraatın devamı için hep birlikte çalışacaklarını söyleyen Uslu, "Bugün hayalleri gerçekleştiren AK Parti hükümetleri ve kadroları var" diye konuştu.

Uslu ziyaretinde mahallelinin özçekim talebini de geri çevirmedi.

Yuvalı Mahallesi toplantısına Finike İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı Berin Pehlivan ve Gençlik Kolları Başkanı Ayşegül Karacan ve çok sayıda partili katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Uslu, Roman Mahallesinde Davul Zurnayla Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement