AK Parti Adayları Destek Turlarını Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

AK Parti Adayları Destek Turlarını Sürdürüyor

AK Parti Adayları Destek Turlarını Sürdürüyor

AK parti Şanlıurfa Milletvekili adayları, 1 Kasım seçimleri için destek turlarını sürdürüyor.

14.10.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarından İbrahim Halil Yaldız dünkü ziyaretini esnafa ayırırken, M. Ali Cevheri Karaköprü'de, Halil Özcan ise Harran ve Akçakale kırsalında seçmenle bir araya geldi.

YILDIZ ESNAF ZİYARETİNDE

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. İbrahim Halil Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği her esnafa, "Gün birlik ve beraberlik günüdür" diyerek 1 Kasım'da AK Partiye oy vermelerini istedi.
Yıldız, temasları ile ilgili değerlendirmesinde "1 Kasım'da yapılacak olan seçimler ülkemiz için büyük bir önem ifade ediyor. Suruçlu hemşerilerimizin bize gösterdiği teveccüh şunu gösteriyor ki, AK Partimiz 1 Kasım'da yeni destana imza atacak. Bizler AK kadroların birer neferi olarak 30 Mart yerel seçimlerinde Suruçlu hemşerilerimizin hizmetkârlığına talip olduk. Rabbim nasip etmedi. İnşaallah 1 Kasım sonrasında başta Suruçlu ve Şanlıurfalı hemşerilerimin hizmetinde olacağım" dedi.

CEVHERİ KARAKÖPRÜ KIRSALINDA;

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri ise seçim çalışmaları kapsamında Karaköprü ilçesinde kırsal mahalleleri ziyaret etti.

Beraberinde AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve bir gurup partili ile birlikte kırsal bölgelere çıkarma yapan Cevheri seçmene yönelik yaptığı açıklamasında "Bizler sizlere elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışacağız. Sizlerin bizim iyi niyetimizden emin olmanız lazım. Her zaman bize ileteceğiniz şeylerin takipçisi olacağız. Bunu elimizden geldiğince iyi niyetle yapmaya çalışacağız. Bu makamları hizmet aracı olarak görüyorum. Ondan dolayı talip olduk. Cenab-ı Allah'tan hizmet etmeyi istedik. Bizim vekilliğimizin temel amacı insanımıza bir şeyler verebilmektir" dedi.

ÖZCAN, OVA'DA

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı, Akçakale ve Harran bölgesindeki Selman Köyü'nde organize edilen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Halil Özcan, Ova olarak tabir ettiği Harran bölgesinden en fazla oyun çıkacağını ve Ovanın AK Partinin sigortası olacağını söyledi.

Halil Özcan, "Yaklaşan seçimler öncesi çalışmalarımız devam ediyor. Bugünde Selman Köyünde, Mahmut Yılmaz amcamızın önderliğinde düzenlenen bu toplantıya katıldık. Bu toplantıya çok kıymetli AK Partili Belediye Başkanlarımız da katılarak Ovada bizlere güç verdiler. Ben inanıyorum ki, 1 Kasım günü Ova AK Partinin sigortası olacaktır. Ve yine burada iddia ediyorum AK Partiye en çok burada çıkacaktır. Biz çalışmalarımızı gece gündüz demeden gündüzleri öğle saatlerine kadar merkezde gezilerimiz ve çalışmalarımız devam edecek. Öğleden sonra da kırsaldaki çalışmalarımız oluyor ve ayrıca akşamları da seçim ofisimizde olup bizleri ziyaret eden dostlarımızla bir araya gelerek seçim çalışmalarımızı değerlendiriyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti Adayları Destek Turlarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement