AK Parti Adayları Destek Turunda - Son Dakika
Güncel

AK Parti Adayları Destek Turunda

AK Parti Adayları Destek Turunda

AK Parti milletvekili adayları dün yine Urfa'nın dört bir tarafına dağılarak seçim öncesi halkın desteğini istedi.

06.05.2015 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarından Mazhar Bağlı TÜMSİAD'da işadamlarının sıkıntılarını dinlerken, Mehmek Akyürek DSİ yetkilileri, Halil Özcan ve Mahmut Kaçar ise TBMM İdare Amiri ile görüştü. Adaylardan Seyit Eyyüpoğlu ve Yusuf Eğilmez de esnaf turlarına kaldığı yerden devam etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları çerçevesinde TÜMSİAD Urfa Şubesi'ni ziyaret etti. Görüşmede Şanlıurfa'nın ekonomik ve ticari hayatı ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyaret ile ilgili olarak Bağlı şunları söyledi; "TÜMSİAD, KOBİ' lere hizmeti varlık sebebi saymıştır. Bu düşünce ile hareket eden TÜMSİAD artık toplumun tüm kesimlerinin kabul ettiği bir sivil toplum kuruluşu olmuştur. Bundan sonra inşallah görüşmelerimiz devam edecektir. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum."

Adaylardan Mehmet Akyürek ise DSİ Yetkilileri ile toplantı yaptı Viranşehir'in sorunlarının giderilmesi için yardım istedi.

Özellikle ilçenin su sıkıntısını için çalışma yürüten Akyürek, DSİ Bölge Müdürü Oğuz Kasap, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Şadan Sever ve Şube müdürleri ile Viranşehir'de bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda ilçenin su sorunu içme suyu sorunu ve sulama sorunları tartışıldı ve yapılacak çalışmalar ele alındı. Yaklaşık iki saat süren toplantının ilçenin geleceği için verimli geçtiği belirtildi. Yeni yapılan Nohut Göleti'nin 2016 yılına kadar vatandaşların hizmetine sunulmasının hedeflendiğini belirten Akyürek, gölette zemin çalışmalarının yapıldığını ifade etti.

DSİ Bölge Müdürü Oğuz Kasap ise yaptığı açıklamada "Sayın Vekilimiz tüm gerekli açıklamayı yaptı. Bölgede Viranşehir şuan bir yatırım alanı olmuş durumda ve yatırımlar devam edecek" dedi.

EYYÜPOĞLU KAPAKLI PASAJI'NDA ESNAFI DİNLEDİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ise seçim çalışmaları kapsamında, Kapaklı Pasajı esnafını ziyaret ederek destek istedi.

Eyyüpoğlu, ziyaretinde millet için çalışan tek partinin AK Parti olduğunu belirterek, "12 yıldan beri sadece bizim memleketimizde değil her yerde yatırımlar var. Çeşitli hizmetler yapılıyor. Milletvekillerimiz vatandaşları gezip sorunlarını varsa taleplerini öğrenip Ankara'ya ulaştırıyorlar ve çözümü konusunda çaba sarf ediyorlar. Beni zaten hepiniz tanıyorsunuz. Elimden geldiğince herkesi ziyaret ediyorum, varsa sorunlarını öğreniyor çözümüne çalışıyorum. Hiçbir zaman da Kürt-Türk-Arap ayrımı, bu bizim partidendir ya da değildir diye de ayrım yapmadım. Ben hemşerilerimin hizmetkârıyım, emirlerindeyim" dedi.

ÖZCAN VE KAÇAR TBMM İDARE AMİRİ'Nİ AĞIRLADI

TBMM İdare Amiri Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Mahmut Kaçar'ı seçim bürosunu ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Öz, daha sonra Kaçar ile birlikte Akkuş köyünde taziye ziyaretinde bulundu ve Parapara, Tozluca ve Ahmetkara (mahalle) köyünde de vatandaşlarla bir araya gelerek seçim ile ilgili sohbet etti.

EĞİLMEZ KARAKÖPRÜ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. Yusuf Eğilmez de Karaköprü ilçesinde bulunan esnafı ziyaret etti.

Karaköprü 35 metre yolu üzerinde bulunan esnafı teker teker ziyaret eden Eğilmez, ziyaretinde esnafın sorunlarını dinledi. Esnaftan dua talep eden Yusuf Eğilmez, "AK Parti'nin 2023 hedefi için mutlaka 400 vekille gelmesi gerekir. Bunun için bu dönemde Şanlıurfa'da rekor destek bekliyoruz. Halkımızın bu desteği kendisine hizmet eden AK Kadrolara vereceklerinden eminin. Sizlerden hem oy hem de dua talep ediyorum" diye konuştu.

AK Parti iktidarında Şanlıurfa'da çok önemli yatırımlar yapıldığını dile getiren Yusuf Eğilmez; "Cumhuriyet dönemi boyunca yapılan yatırımların kat be kat fazlası yapıldı. Her alanda yapılan yatırımlar artarak devam ediyor" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti Adayları Destek Turunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement