AK Parti Adayları Dün Neredeydi? - Son Dakika
Güncel

AK Parti Adayları Dün Neredeydi?

AK Parti Adayları Dün Neredeydi?

Son dönemlerin en yoğun seçim arifesini yaşayan AK Parti'de adaylar kent merkezi ve ilçelerde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

20.05.2015 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin Urfa adaylarından Mazhar Bağlı ile Seyit Eyyüpoğlu dün Bozova'da, Nureddin Nebati ve Halil Özcan Harran'da, A. Eşref Fakıbaba Hilvan'da, Mahmut Kaçar ise kent merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi.

BAĞLI VE EYYÜPOĞLU BOZOVA'DA

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları Seydi Eyyüpoğlu ve Mazhar Bağlı dün Bozova'ya bağlı Bağlıca köyünde seçim çalışmalarını sürdürdü. Bağlı ve Eyyüpoğlu, burada her zaman milletle beraber hareket ettiklerini ve milletin hizmetinde olduklarını söyledi.

Bağlı, buradaki temasları sırasında yaptığı değerlendirmesinde "Dolaştığımız köylerde gördüğümüz manzara, AK Parti diyor. AK Parti olmazsa huzur olmaz diyor. Vatandaşlarımız en az bizim kadar durumları anlamıştır. Öbür partilerin söyledikleri iftira, yalandan ibarettir. İktidar yine AK Parti, bize hizmet getirecek AK Partidir. Onun için bizde AK Parti diyoruz. Son derece memnun kaldık. Bozovalı hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Seydi Eyyüpoğlu, ise her zaman milletle beraber olduklarını ve onların kime, hangi partiye oy vereceklerini çok iyi bildiklerini söyledi.

NEBATİ VE ÖZCAN HARRAN'DAYDI

Partinin birinci sıra milletvekili adayı Nureddin Nebati ile diğer bir aday Halil Özcan ise Harran'da seçim çalışmaları esnasında çocuklara şapka ve kitapçık dağıttı.

Nebati buradaki değerlendirmesinde "Biniicil Aşiretinden partimize tam destek. Harran Uzunyol köyü kararını vermiş hayırlı olsun. Kısaca Harran geneli kararını vermiş. 12-0 tamam inşallah" dedi.

Harranlı iş adamlarından turizmci Mehmet Reşat Özyavuz'un AK Parti Seçim Bürosu açılışına da katılan Nebati ve Özcan burada da teşkilat mensuplarıyla fikir alışverişinde bulundu.

KAÇAR, KENT MERKEZİNDE ESNAFLA BULUŞTU

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mahmut Kaçar ise seçim çalışmalarına kent merkezinde esnaf ziyaretleri ile devam etti. Kaçar buradaki temaslarının ardından Haliliye ilçesine bağlı Güçlü Köyü'ndeki düğün törenine katılarak evlenen çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Kaçar seçim çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerinde "Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol bey ile birlikte yoğun bir şekilde seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugünde Haliliye ilçemize bağlı kırsal mahallelerimizi ziyaret ettik. Bir yandan belediye ile problemlerimize direk belediye başkanımız not alarak ya da ilgililere talimat vererek çözme nokrasında bir irade ortaya koyarken genelle ilgili problemleri de hükümetin ve bakanlıkların çözmesi gereken problemleri de milletvekili olarak bizler ilgili yerlere iletiyoruz" dedi.

FAKIBABA, HİLVAN'A GİTTİ

AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba ise Hilvan'da Yusuf Eğilmez'in seçim bürosunu ziyaret etti. Fakıbaba'ya ziyarette AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve AK Parti İl Teşkilatı eşlik etti.

Fakıbaba buradaki konuşmasında "Teşkilatımızla beraber Hilvan'dayız. AK Parti'mizin bürosundayız, arkadaşların göstermiş olduğu misafirperverliğe yürekten teşekkür ediyorum. Biraz sonrada teşkilatımızla gideceğiz. Düğünler ve ziyaretler devam edecek. Ben bize ilgi gösteren bütün Hilvanlı Kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti Adayları Dün Neredeydi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement