AK Parti Adıyaman Temayülünü Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adıyaman Temayülünü Gerçekleştirdi

AK Parti Adıyaman Temayülünü Gerçekleştirdi

AK Parti Adıyaman il, ilçe belde belediye başkan aday adayları için temayül yoklaması yapılıyor.
Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu'nda AK Partili teşkilat mensuplarına belediye başkan aday adaylarını soruyor.

16.11.2013 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman il, ilçe belde belediye başkan aday adayları için temayül yoklaması yapılıyor.

Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu'nda AK Partili teşkilat mensuplarına belediye başkan aday adaylarını soruyor. Koordinatör Milletvekili Mehmet Sarı ile birlikte Çanakkale Milletvekili Mehmet Danış, Bursa Milletvekili Canan Demir Çelik, Adıyaman'da ki temayül yoklamasını yürüttü.

Temayülde il, ilçe, kadın, gençlik yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, belediye başkanları, teşkilat başkanları oy kullandı. Aday adayları birbiriyle selamlaşarak, sohbet ettiler. Yoğun ilginin olduğu temayülde, merkez iki, ilçelerde birer kabinde oy kullandı.

Koordinatör Milletvekili Mehmet Sarı, Büyükşehir ve Büyükşehir olacak illerde daha önceden temayül yoklamasının yapıldığını, bu hafta sonu ise 51 ilde temayülün yapıldığını kaydetti.

Mehmet Sarı konuşmasında, "Genel merkezimiz yerel yönetimlerde temayül yoklaması yapılıyor. 51 vilayette bu hafta sonu temayül olacak. Ben ve arkadaşlarım teşkilat mensuplarının aday adayları hakkında görüşlerini almaya çalışıyoruz. Teşkilatımızın genel görüşünü alıyoruz. Burada alınacak sonuçlar, genel merkezde bir veri olarak kalacak. Bunun yanında kamuoyu anketleri, milletvekillerinin görüşleri, teşkilatların görüşlerinin karması yaparak, hizmet edecek olan adaylarımız ilan edilecek. Bir çok siyasi partide olmayan bir ilki başarıyoruz. Hem vatandaşın hem de teşkilatın fikirlerine değer veriyoruz. Bu çalışmaların hayırlı olmasını diliyoruz. Mevcut belediye başkanları hakkında fikirlerini alıyor hem de bir isim teklifi alıyoruz" diye konuştu.

Bursa Milletvekili Canan Demir Çelik ise, temayülün Adıyaman ve tüm Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Mevcut Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ile aday adayı Hüsrev Kutlu arasındaki soğukluk temayülde yerini sıcak bir sohbete bıraktı. Aralarında gerginlik olduğu kamuoyuna yansıyan Necip Büyükaslan ile Hüsrev Kutlu gazeteciler görüntü alırken, el sıkıştılar. Birbirlerine takılarak espri yapan ikili, temayülün Adıyaman'a hayırlı olması dileklerinde bulundular. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adıyaman Temayülünü Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement