AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Tutumlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Tutumlu Açıklaması

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Tutumlu Açıklaması

"Bu partiye üye olan veya üye olmayarak gönül veren herkesin bu partinin başarısında payı olduğuna inanıyoruz"

28.01.2015 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hüseyin Tutumlu, bu partiye üye olan veya üye olmayarak gönül veren herkesin bu partinin başarısında payı olduğuna inandıklarını bildirdi.

Tutumlu, AK Parti İl Binası'nda düzenlediği toplantıda, 1 Şubat 2015 Pazar günü Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımlarıyla il kongresinin yapılacağını kaydetti.

Afyonkarahisar halkını kongreye davet eden Tutumlu, şöyle devam etti:

"Bildiğiniz gibi sizlerle de paylaşmıştık. Geçtiğimiz cumartesi günü Başbakanımız il başkanımız İbrahim Yurdunuseven beyi Ankara'ya Genel Merkezdeki ofisine davet etti. Orada Genel başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Bölge Koordinatörü Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, İl Koordinatör Milletvekili Ali Aşlık ve İl Başkanımız Başbakanımızın başkanlığında kongre süreciyle ilgili bir görüşme yaptılar. O görüşmede Başbakanımız İl Başkanımıza 'Afyon'a ayrı bir önem verdiğimi biliyorsun değil mi?' diyerek gayet güzel bir ortamda toplantı gerçekleştirilmiş. Toplantının neticesinde Başbakanımız il kongresinin şimdiden hayırlı olmasını dilediğini inşallah bir aksilik olmaz ise pazar günü kongrede bizlerle beraber olacağını tekrar ifade etmiş. Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, bakanımız Veysel Eroğlu Bey bunlar şu anda Başbakan"a eşlik etmesi kesinleşen bakanlarımızdır. Bunların haricinde birkaç tane bakan daha bu heyete katılma ihtimali var. Pazar günü saat 11.00'de kongremiz kapalı spor salonunda başlayacak. Buradan Başbakanımız Denizli il kongresine hareket edecektir."

3 yıllık bir görev süresi için İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'in bu kongrede yeniden aday ve il başkanlığına devam edeceğini belirten Tutumlu, "Kongrede her hangi başka bir şey yaşanmaz ise. İnşallah başkanın ve çalışma arkadaşlarının yeni yönetim kurulunun partimizi çok daha ileriye taşıyacağına inanıyoruz. Bu partiye üye olan veya üye olmayarak gönül veren herkesin bu partinin başarısında payı olduğuna inanıyoruz" ifadelerini kullandı. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Tutumlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement