AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Basın Toplantısı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Basın Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Basın Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, basın toplantısı düzenledi.

20.12.2016 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, basın toplantısı düzenledi.

Yurdunuseven, İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a gerçekleştirilen suikastten duyduğu üzüntüyü dile getirerek, paralel yapının içeride gizli kalan kriptolarının da temizleneceğini söyledi.

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov'a yapılan alçak saldırının kimlerce yönlendirildiğinin işaretlerinin mevcut olduğunu belirten Yurdunuseven, şöyle konuştu:

"Bu alçak saldırı Rus ve Türkiye ilişkilerini kötüye götürmek, Türkiye üzerindeki oyunları devam ettirmek için yapılan girişimlerdir. Ancak hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hem de Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin'in açıklamaları ile inşallah bu hain saldırı ilişkilerimize gölge düşürmeyecektir. Bu alçakça saldırıyı da kınıyoruz."

Kayseri'de geçtiğimiz cumartesi günün yaşanan bombalı saldırıdan duyduğu üzüntüyü de ifade eden Yurdunuseven, şunları kaydetti:

"Şehitlerimiz arasında bulunan Afyonkarahisar'ın Hocalar ilçesinden Kamil Tunç ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Fırat Kalkanı Operasyonunda görevli Çay Karacaören'den Uzman Onbaşı Fatih Olcay da şehit düştü. Bugüne kadar hep söyledik, bu vatan ve millet için şehit düşen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu şehitlerin göstergesi terörle mücadeledir. Elbette şehit vermeden mücadele etmek istiyoruz. Ama ne yazık ki şehitlerimiz bu mücadelenin kararlılıkla sürekli yapıldığının göstergesi. Tekrar şehitlerimize Allah'tan rahmet geride kalan ailelerine de sabır ve başsağlığı diliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Basın Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement