AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Haftalık Basın Toplantısı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Haftalık Basın Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, haftalık basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.

25.05.2016 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, haftalık basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.

Parti binasında İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken'in de yer aldığı toplantıda İl Başkanı Yurdunuseven, parti çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Yurdunuseven, teşkilat olarak kongreye 16 otobüs ile katıldıklarını söyledi.

"Geçtiğimiz haftanın en önemli gündem maddesi partimizin 2. Olağan Üstü Kongresinin gerçekleştirilmesiydi" diyen Yurdunuseven. "Bizde Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak üzerimize düşen görevi yerine getirerek, delegelerimizle kongrede hazır bulunduk. Teşkilat olarak 16 otobüsle kongreye katıldık." dedi.

Kongrenin coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştiğini belirten Yurdunuseven, şöyle konuştu:

"Kongreye katılan delegelerimizin tamamının oyu ile sayın Genel Başkan adayımız Binali Yıldırım'ı Genel Başkan seçildi. Akabinde MKYK üyelerimiz de seçildi. Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Yıldırım'a Başbakanlık görevini tebliği etti. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Özkal'ın MKYK listesinde yer almasından dolayı büyük bir mutluluk duyduk. 65. Hükümet'in vatanımıza, milletimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyoruz. Bizi sevindiren, Bakanlar Kurulunda ve MKYK'da listesinde, milletvekillerimizin değerlendirilmesidir. Sayın bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 60. hükümetten başlamak üzere 5'inci kez Bakanlar Kurulunda yer aldı. Bu bizim için sürpriz olmadı. Bakanımız Eroğlu, Afyonkarahisar'da sevildiği gibi tüm Türkiye'de de seviliyor. Bundan dolayı da çok mutluyuz. MKYK'nın yedek listesinde Milletvekilimiz Hatice Özkal 11. yedek olarak girdi. Milletvekilimiz Av. Ali Özkaya da merkez disiplin kurulunda asil üye oldu. Sayın bakanımıza ve milletvekillerimize görevlerinde başarılar diliyoruz."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuşmalarında "kan dökmekten" bahsettiği için kınadıklarını ifade eden Yurdunuseven, teşkilat olarak Kızılay'a kan bağışında bulunacaklarını kaydetti.

Yurdunuseven, "Geçtiğimiz haftadan başlayan ve birden çok beyanatta bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kan dökme ile ilgili bir takıntısı olduğunu görüyoruz. AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı olarak ilçelerimizde dahil olmak üzere üyelerimiz ve partimize gönül vermiş vatandaşlarımıza sizlerin aracılığı ile çağrıda bulunmak istiyorum. Diyoruz ki 'bütün AK Partililer Kızılay'a kan bağışında bulunsun'. Eğer Kılıçdaroğlu, kan görmek istiyorsa bizim bağışladığımız kanlardan, kan ihtiyacını gidersin. Sadece Kılıçdaroğlu ile kalmadı bu kan hastalıkları. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile 'Laiklik öyle mitingle falan korunmaz. Laikliği korumak için kan dökülür' gibi bir beyanatı var. Israr ve inatla kan ve kan diyorlar. Biz bunu anlayamıyoruz ve niye böyle bir mantığa giriyorlar." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Haftalık Basın Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement