AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetimi İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetimi İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetimi İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Emirdağ, Bayat ve İscehisar ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

05.04.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Emirdağ, Bayat ve İscehisar ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yeniden İl Başkanlığı görevine seçilmesinin ardından hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ilçelere yönelik iade-i ziyaretlerini gerçekleştiren AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, sırasıyla Emirdağ, Bayat ve İscehisar ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. Yurdunuseven, ilk ziyaretini Emirdağ ilçe başkanlığına gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Serkan Koyuncu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Yurdunuseven, 7 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacaklarına inandığını söyledi. Milletvekili aday adayı Cengiz Sağlam tarafından 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve Seçim işleri Başkanı Av. Hüseyin Sezen'e çiçek takdim etti.

"YÜZDE 75'LİK OY HEDEFİNİ BİRLİKTE YAKALAYACAĞI"

Emirdağ ilçe ziyaretinin ardından Bayat ilçe teşkilatını da ziyaret eden İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve beraberindeki heyeti İlçe Başkanı Ahmet Hilmi Özbakan, Belediye Başkanı Kadir Üçer ile Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. İlçe binasında teşkilat mensuplarıyla da bir araya gelen Yurdunuseven, Afyonkarahisar halkının Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na verdiği yüzde 75'lik oy sözünü yerine getireceğinden emin olduğunu söyledi. Yurdunuseven, "Başbakanımız biliyorsunuz ki eniştelik hakkı olarak yüzde 75'lik bir oy istedi. Kongremizde partililerimiz ve halkımız Başbakanımıza söz verdi. İnanıyorum ki Afyonkarahisar halkı bundan önce olduğu gibi bundan sonrada verdiği sözü yerine getirecektir" dedi.

Son olarak İscehisar İlçe Başkanı Murat Dikmen'i ilçe binasında ziyaret eden Yurdunuseven, partililerin yoğun ilgisi ile karşılandı. İscehisar halkının her zaman AK Parti'nin yanında olduğunu dile getiren İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 7 Haziran genel seçimlerinde de İscehisar'dan en yüksek oyu alacaklarını ifade etti. Yurdunuseven konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İscehisar'lı hemşerilerimiz her zaman partimizin yanında yer almıştır. Partimizin girdiği her seçimde büyük bir destek veren İscehisar halkı 7 Haziran seçimlerinde de desteğini devam ettireceğine inanıyorum. 7 Haziran seçimleri ülkemizin yanı sıra İslam dünyası acısından önemli bir seçim. İnanıyorum ki bu seçimlerde de il genelinde oy patlaması yaparak, anayasayı değiştirecek başkanlık sisteminin önünü açacak 400 milletvekili sayısına ulaşacağız."

Yapılan konuşmaların ardından Yurdunuseven, partililerle sohbet ederek, fotoğraf çektirdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetimi İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement