AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığının, "Danışma Meclisi Toplantısı" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığının, "Danışma Meclisi Toplantısı"

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığının, "Danışma Meclisi Toplantısı" partinin il yönetimi, mahalle, köy ve belde başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

28.03.2015 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığının, "Danışma Meclisi Toplantısı" partinin il yönetimi, mahalle, köy ve belde başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, toplantıda yaptığı konuşmada, son 13 yılda Afyonkarahisar'da ciddi yatırımlar yapıldığını, belediye ve il genel meclisinin sayısız projeyi hayata geçirdiğini anlattı.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın önemli projeleri bir bir hayata geçirdiğini, seçim döneminde verdiği sözleri yerine getirdiğini dile getiren Yurdunuseven, şöyle devam etti:

"Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar'a hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışıyor. Ayrıca il genel meclisimiz de köylerimizde kanalizasyon, içme suyu ve parke taşı konusunda yatırımlar yaptı. Artık köylerimiz oyun parkları, fırın ve düğün salonları istiyor. Parti olarak sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Allah hepimizin yolunu açık etsin."

Partinin manevi kalkınmaya da önem verdiğini, buna bağlı olarak sosyal sorumluluk projeleri yapıldığını belirten Yurdunuseven, şunları kaydetti:

"ÖSYM'deki kat sayı zulmünü kaldırdık. Ayrıca başörtüsü sorununu kökten çözüme kavuşturduk. Üniversitelerde başörtüsü zulmüne son vererek, doktor, öğretmen, mühendis, mimar olmalarının önünü açtık. Başörtülü bayanlarımız avukatlık bile yapabiliyor. Sosyal projelerimiz içerisinde ihtiyaç sahiplerine yaptığımız yardımlar saymakla bitmez. Bir yandan yol yapıyoruz, bir yandan kalkınıyoruz ve bir yandan da ihtiyaç sahiplerinin elinden tutuyoruz. AK Parti hükümetleri bu güne kadar halka ne söz verdiyse yerine getirmiştir. Bizler de istikrarın devam etmesi için canla başla çalışmaya devam etmeliyiz."

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ise mahalle, köy ve beldelerde teşkilatlanma çalışmalarının tamamlandığını, 7 Haziran seçimleri öncesi halka yönelik ev ziyaretlerini hızla sürdürdüklerini anlattı.

Eser, bundan sonra da seçim çalışmalarının daha aktif bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığının, 'Danışma Meclisi Toplantısı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement