AK Parti Ağrı İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ağrı İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi

AK Parti Ağrı İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın yapılan 4. Olağan Kongresi’nde başkanlığı Edibe İnan seçildi.

10.02.2015 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın yapılan 4. Olağan Kongresi'nde başkanlığı Edibe İnan seçildi.

Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen kongreye AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kozan, AK Parti Ağrı İl Başkanı Abdurahman Çetin, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül ve partililer katıldı. AK Parti Ağrı İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi'nde konuşan AK Parti Ağrı İl Başkanı Abdurahman Çetin, AK Parti'nin demokrasiye, milletin değerlerine, ülkemizin birlik ve beraberliğine gösterdiği sadakatle, darbe kurallarını, vesayet sistemini ve gerileme dönemlerini sona erdirdiğini belirtti. Çetin, "Kadınların hukuki, sosyal, siyasal ve ekonomik statülerinin yükselmesini sağlayan AK Parti hükümetimiz, gerek uluslararası yükümlülüklerimiz ve gerekse ulusal mevzuatımızdaki düzenlemeler çerçevesinde yoğun çalışmalar yaparak inanılmaz başarılara imza atmıştır" dedi.

Yaklaşan milletvekilliği seçimlerinin ülkemiz ve dünya ülkeleri için son derece önem arz ettiğini söyleyen Çetin, "Mazlumların umut kapısı olmuş olan ülkemiz, özgürlüğe ve barışa susamış bütün milletlerin kaderini değiştirecek kadar önemli bir seçimdir. Bu seçimde istediğimiz sonucu elde etmek için çaba göstermezsek, bizden umudu olan milletlerin günahı bizden sorulacaktır. İşte bu nedenle gece gündüz demeden çalışmamız gerekiyor. Bu çalışmalarda nice kadınlar biliriz ki emzikli çocuğunu komşusuna emanet ederek sokak sokak çalışmıştır. Nice yaşlı insanlar biliriz ki sabahlara kadar seccadelerinin başında ağlayarak Allah'a yalvarmıştır. 'Yarabbi Tayip Erdoğan'a tuzak kuranlara fırsat verme' diye sabahlara kadar ağlayanları biliriz. AK Parti'de siyaset yapmak bir ayrıcalıktır deniliyorsa bunun nedeni de budur. Biz bu hassasiyetle yaklaşıp, bu fedakarlıklarımızı sürdürmek mecburiyetindeyiz. Bugünkü siyasi tarih 20 yıl sonra siyaset tarihçileri tarafından yazılırken, siz o siyaset tarihinin yazıldığı ve o siyaseti yapan kahramanlar olarak tarihe geçecek insanlarsınız. Kıymetli dava arkadaşlarım, son söz olarak Allah'ın emrettiği şekilde kul, peygamberin tavsiye ettiği şekilde insanlar olarak ümmet bilinciyle davamıza çalışmamız gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi selamlıyor. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimle Edibe İnan başkan seçildi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ağrı İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement