AK Parti Akçakoca İlçe Danışma Meclisi Toplandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Akçakoca İlçe Danışma Meclisi Toplandı

AK Parti Akçakoca İlçe Danışma Meclisi Toplandı

AK Parti Akçakoca İlçe Danışma Meclisi geniş katılımla gerçekleştirildi.

14.08.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Akçakoca İlçe Danışma Meclisi geniş katılımla gerçekleştirildi. Mecliste, yerel ve ulusal politika ile görüşler ifade edildi.

AK Parti Akçakoca İlçe Danışma Meclisi, Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin, 24. Dönem Milletvekili Osman Çakır, Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca eski Belediye Başkanı Nazmi Çiloğlu, İGM ve Belediye Meclis üyeleri ve partililerin katılımıyla gerçekleştirildi. Danışma Meclisi divan kurulunun belirlenmesinin ardından Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça'nın açılış konuşması ile başladı. Akça, 7 Haziran 2015 seçimlerinde Türkiye ortalamasının üzerinde oy aldıklarını belirterek, "Yüzde 40'ın üzerinde oy almamıza rağmen tek başına iktidar olamadık. Birçok etnik unsurun yaşadığı bir ülkede bu oy oranı da almak önemlidir. Ancak koalisyon görüşmeleri sonuçsuz kaldı. Yeni bir seçime hazırız ve eminim ki yüzde 40'ın üzerinde oy alacağız. Çıkaracağımız dersleri çıkardık ve AK Partimizi yeniden tek başına iktidar yapacağız" dedi.

"HALKIMIZLA BİR OLMALIYIZ"

Akçakoca Danışma Meclisinde konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, "Dava arkadaşlarımız ve Allah'ın da kudretiyle teşkilatlarımızı 7 Hazirana kadar hazırladık ve Düzce olarak başarılı olduk. Ancak ülke genelinde tek başına iktidar olamadık. Bunu çok ciddi bir başarısızlık olarak görmemek lazımdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın defaatle söylediği gibi kaderin üstünde kader var. Çünkü bunlar bizim elimizde olan şeyler değil. Biz çalışıp gayret göstereceğiz ve tevekkül edeceğiz. Bizim hayır gördüğümüz şeylerde bazen şer, şer gördüğümüz şeylerde bazen hayır var. Biz bu davaya siyaset gözüyle bakmadığımız için üzüldük. Çünkü biz ülkenin ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz.

Hayatım hep siyaset içinde geçti. Biz sokağa çıktığımız zaman insanlara selam vermemiz gerekiyor. İnsanlar bizim elimizi tutmak istiyor. Bazen üzgün, moralimizin bozuk olduğu zamanlar oluyor ancak bu olumsuz enerjiyi vatandaşlarımıza göstermememiz gerekiyor. Bizim yapmamız gereken şey, milletimizle aynı yolda yürümeli, onlara konuşmalı, onların elini sıkmalı ve onlarla aynı kaderi paylaşmalıyız" ifadelerinde bulundu.

"REHAVETE İZİN YOK"

Akçakocalı'lara seslenen AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, "Sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Hükümetin kurulup kurulmaması parti büyüklerimizin yapacağı şeyler. Bizler şu anda, şehrimizden aldığımız ödevlerimizi Ankara'da ne kadar yerine getirebiliriz diye gayret gösteriyoruz. Biz rehavet ortamına izin veremeyiz. Biz milletvekilliğimizi yaparken bahaneler üretmeyeceğiz. Biz köylerimizi, ilçelerimizi ziyaret ettiğimizde verdiğimiz sözler için koşturacağız. Buraya geç kalıyorsak bilin ki Ankara'da bir bakanının kapısında Düzce için bekliyoruzdur" diye konuştu.

"DÜZCE'YE DAHA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAĞIZ"

AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü ise "Bir program yaptık. Bu programda seçimler sürecinde verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışmak üzerine oldu. Düzce'mize daha iyi hizmetler vermek için hem vatandaşlarımızı hem de kurumlarımızla istişarelerde bulunduk. Buralardan aldığımız neticeler doğrultusunda, devletin Bakanları, Genel Müdürleri, Müsteşarları ile görüşmeler yapıyoruz. Gerçekten olumlu ve güzel görüşmeler yapıyoruz. Bu görüşmeler sonucunda Düzce'mize daha büyük katkılar sağlayacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

BAŞKAN YEMENİCİ ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, belediyenin 16 ay içinde yapılan çalışmalar, projeler ve yatırımlarla ilgili olarak bilgi verdi. Yemenici, 7 Haziran seçimlerinde köy köy, ev ev gezdiklerini belirterek, bundan sonraki olası seçime de hazır olduklarını kaydetti. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, belediye başkanlığı öncesinde vaat ettikleri her projeyi hayata geçirmek için gece gündüz çalıştıklarını kaydederek, "Yol çalışmalarımız ve tadilat çalışmalarımız devam ediyor. Yıl sonuna kamulaştırmalarımızı yaparak parklarımızı hizmete açacağız" dedi.

Yukarı Mahalle'ye çok önem verdiklerini kaydeden Yemenici, "Orada iki binayı kamulaştırdık, Özel İdare kanalıyla bir bina daha kamulaştırılacak. Orayı Allah'ın izniyle Safranbolu gibi bir görünüme kavuşturacağız" şeklinde konuştu.

Demir Çelik İhtisas OSB'nin Akçakoca'nın olmazsa olmazı olduğunu vurgulayan Yemenici, Eylül ayında Bakanın imza atacağını düşündüğünü ifade etti. Protokol konuşmalarının ardından dilek ve temenniler ile partililerin görüşleri alındı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Akçakoca İlçe Danışma Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement