AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatında Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

Ramazan Bayramı nedeniyle Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akhisar İlçe Teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi.

17.07.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramı nedeniyle Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akhisar İlçe Teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi. Partili üyelerin de büyük ilgi gösterdiği bayramlaşma programına AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Karaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bayramın Akhisar'a Manisa'ya ve Türkiye'ye, tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temennilerinde bulunan AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, "On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi bugün itibari ile uğurladık. Bugün de hep beraber bayramımızı yaşıyoruz. inşallah rabbim bizleri böyle güzel günleri yaşatmak nasip etsin hep beraber, birlik ve beraberlik içinde bu mutlu günleri çoluğumuz çocuğumuzla yaşatmayı nasip etsin diyorum" dedi.

Akhisar halkının ve tüm ülkenin Ramazan Bayramını tebrik eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı da, "Bugün Cuma, Cumalarınız da mübarek olsun, bayramınız mübarek olsun. inşallah hep birlikte Allah bizleri nice güzel bayramlara ulaştırır. İnşallah rabbim bizi ve ülkemizi, insanlık ve Müslüman alemini güzel bayramlarda buluşturur." diye konuştu.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ise yaptığı konuşmasında, "On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayımızı dün itibari ile hamd olsun 29 gün olarak tamamladık. Ramazan ayı boyunca bütün toplantılarda, kiminle karşılaşırsak karşılaşalım, herkese şunu söyledik; Rabbim bizleri inşallah Ramazan'ın tamamını bitirmeyi nasip eder ve hep beraber bayrama eriştirir diye dua ettik. Bugün bu dualarımızın kabul olduğunu ve hep birlikte bayram yapmanın sevincini yaşıyoruz. Rabbimize şükrediyoruz, hamd ediyoruz. Bayramlarda biliyorsunuz, 7'den 70'e herkesin sevindiği herkesin kucaklaştığı ve barış ve kardeşliğimizin pekiştiği günlerdir, dargınlıkların bittiği günlerdir. On bir ayın sultanı diyoruz; bu ayı rabbim bizlere hakikaten şöyle baktığımız zaman, kendimizi resetlemek için bize armağan ettiği günlerdir adeta. bizler inşallah bu ramazan boyunca kendimizi güzel bir şekilde resetlemişizdir, adeta kendi kilometremizi sıfırlamışızdır ve bu on bir ay boyunca elde etmiş olduğumuz tüm kazanımları inşallah Rabbim bizlere bu on bir aya yaymayı nasip eder." dedi.

ŞER GÜÇLER BOŞ DURMUYOR

"Ramazan boyunca ellerimizi semaya açtık ve rabbimize dua ettik." diyen Aydemir şunları söyledi:

"Ya Rab dedik, coğrafyamızda, akan bu kan dinsin, İslam aleminin çektiği bu sıkıntılar bitsin, dünyanın neresine bakarsanız bakın her tarafta Müslüman kanı akıyor ve şer güçler boş durmuyorlar. kan dinsi diye de adeta parmaklarını dahi kımıldatmıyorlar. Herkes film seyreder gibi bu akan kanın daha da akması için hem seyirci kalıyorlar hem de yangına adeta benzin taşıyorlar. Rabbim bizi feraset sahibi yapsın, bizler Müslümanlar olarak uyanık olmamız lazım. Bizler de onların değirmenine su taşımamız lazım. Türkiye'ye baktığımızda biz ülke olarak bu akan kanın dinmesi için gözyaşlarını dindirebilmek için bütün 78 milyon seferber oldu. Coğrafyamızdaki akan bu kanı acaba nasıl dindirebiliriz. Mağdur olan insanlara nasıl yardım edebiliriz. Bunların çabası içerisindeyiz, bunun için uğraş verdik. Türkiye, Suriye'den gelen kardeşlerimize yardımcı oluyor, Irak'tan gelen kardeşlerimize yardımcı oluyor. Yani etnik kimliğe bakmadan, dinine bakmadan, rengine bakmadan, kim gelirse gelsin, kapımızı kim çaldıysa biz adeta onlara yardım elimize her zaman uzattık, onları kapıda bırakmadık."

TÜRKİYE 13 SENEDE ÇOK FARKLI KONUMA GELDİ

Türkiye'nin 13 sene önce nerede Yunanistan'ın ise nerelerde olduğunu dile getirerek konuşmasına devam eden Aydemir, "13 senenin sonuna geldiğimizde Yunanistan adeta dünyaya rezil olan bir ülke, 78 sente muhtaç olan bir konuma geldi ve her gün Avrupa Birliği'ne hesap veren bir ülke haline geldi. 1 lira borç para bulabilmek için onların emirlerini talimatlarını dinlemek zorunda kalan bir ülke haline geldi ama Türkiye 13 sene önce 70 sente muhtaçtı, bugün Türkiye'ye baktığımızda kendi ayakları üzerinde durabilen, yatırımlarını yapabilen ve nerede bir tane mağdur insan varsa, nerede mağdur ülke varsa biz ülke olarak yardımına koşar hale geldik. İşte bizler belki farkında değiliz ama on bir ayın sultanı Ramazan ayımızda ellerimizi semaya açtığımızda Rabbimizin dualarımızı kabul ettiğini görüyoruz." ifadelerini kullandı.

7 HAZİRAN SEÇİMLERİ HEPİMİZE BİR DERS

7 Haziran seçimlerini herkese bir ders çıkardığını kaydeden Aydemir, "7 Haziran seçimlerinde bir tablo ortaya çıktı. Söz buraya gelmişken 7 Haziran seçimlerinde emeği geçen bütün teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyorum. Bir araya fazla gelemedik, hükümet kurulma çalışmaları, yemin töreni, meclis başkanlığı seçimi gibi işler araya girdi, teşkilat mensuplarımızla fazla bir araya gelemedik. 7 Haziran seçimleri hepimize bir ders verdi değerli arkadaşlar. bu tabloyu iyi okumak lazım, bu mesajı iyi okumak lazım. Biz milletvekilleri olarak, AK Parti olarak mesajı okuyoruz, okuduk ve okumaya da devam edeceğiz inşallah. Mesajda ne dedi; 'AK Parti tek başına iktidarda olmasın' dedi. Evet, sandıktan bu sonuç çıktı. Biz sandıktan hangi sonuç çıkarsa çıksın baş tacı yapacağımızı her zaman söyledik. Millet iradesi üzerinde hiç bir güç tanımıyoruz dedik ve demeye de devam edeceğiz. Milletimizin mesajını iyi anlamak lazım. bunu anlamak için de biz değerli kardeşlerim Ankara'da bugüne kadar istişare toplantıları yaptık, milletvekilleri arasında, ana kademe, il başkanlığı, kadın kolları gençlik kolları başkanlarımız yani genel başkanımız adeta seferberlik ilan etti. Gelinen noktada değerli kardeşlerim, baktığımızda yemin töreni bitti, meclis başkanlığı seçimi yaptık. Meclis başkanlığı seçiminde biz 258 AK Parti Milletvekili olarak bir blok olarak bir tane dahi fire vermeden meclis başkanımıza oy kullandık ve çok kıymetli Milli Savunma Bakanımız İsmet Bey'i de meclis başkanı seçtik. Bu aşamadan sonra meclis başkanlık divanı oluştu ve Cumhurbaşkanımız da hükümeti kurma görevini çok kıymetli Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na verdi. Çok kıymetli Başbakanımız ve Genel Başkanımız hükümet kurma görevini aldıktan sonra yurt dışı temaslarından döner dönmez bütün partilerimizle görüşmelerini tamamladı. Biz kimseye kapımızı kapatmadık, herkesi kucakladık ve kucaklamaya da devam edeceğiz. Çünkü biz şunu söyledik, her zaman 2001 yılından itibaren eğer ülkemiz kazanacaksa, milletimiz kazanacaksa biz kaybetmeye razıyız. Bayramdan sonra da ikinci tur görüşmeler başlayacak, ikinci turda bakacağız, ölçeceğiz, tartacağız, biçeceğiz bizim prensiplerimize hangi parti daha yakınsa onlarla hükümet kurmaya çalışacağız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatında Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement