AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı 46. Danışma Meclisi Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı 46. Danışma Meclisi Gerçekleştirildi

AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı 46. Danışma Meclisi Gerçekleştirildi

Konya’nın Akşehir ilçesinde, AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı 46. Danışma Meclisi yoğun katılımla gerçekleştirildi.

24.08.2015 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir ilçesinde, AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı 46. Danışma Meclisi yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Akşehir Kültür Merkezi'nde düzenlenen 46.Danışma Meclisi'ne, AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Baloğlu ve Uğur Kaleli, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, 23 ve 24. dönem Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, AK Parti Akşehir İlçe Teşkilat Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurul Üyeleri, İlçe Yönetim Kurul ve Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları, Kadın-Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, öncelikle son yaşanan terör olaylarını değerlendirerek, "Son zamanlarda gelen şehit haberleri bizleri derinden üzmekte ve adeta yüreklerimizi de dağlamaktadır. Buradan bütün şehitlerimizi de bir kez daha minnetle rahmetle anıyorum" dedi. Örs, "12 Eylül'deki 5.Büyük Olağan Kongremizin ve akabinde yapılacak olan genel seçimlerin insanlık için, ümmet için, ülkemiz için, Konya'mız için, Akşehir'imiz için şimdiden hayırlı sonuçlar neticelenmesini temenni ediyorum" dedi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da, son günlerde hain odakların yönettiği terör eylemleri nedeni ile şehit olan asker ve polisleri rahmetle ve minnetle anarak başladığı konuşmasında, en son danışma meclisinden bu yana Akşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmet ve projeler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

AK Parti Konya Milletvekili Uğur Kaleli ise, Akşehir'de yapılan hizmetlerden övgüyle söz ederek "Maşallah Akşehir şantiye gibi. İnşallah daha hayırlı hizmetleri vesile eder. İşte siyasi istikrar, güven, ekonomik istikrarın en güzel örneği burada. Belediye başkanımızın yapmış olduğu faaliyetler ve eserler ortada. AK Parti demek büyümek demektir, gelişmişlik demektir, eser demektir. Bunların hepsini son 13 yılda gerçekleştirdik. Bu hizmetlerin devamı için sizler zaten ne yapılması gerektiği biliyorsunuz" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ise yaptığı konuşmada muhalefetin anlaşılamaz tutumu ülke yönetimi ile ilgili herhangi bir derdinin olmaması ve ortaya koyduğu komik anlamsız hiçbir dayanağı olmayan, ülke için hiçbir faydası olmayan koşullardan dolayı bu güne gelindiği kaydetti. Baloğlu, "25 Ekim gibi ya da 1 Kasım gibi bir sürede inşallah erken seçim yapılmış olacak. Halkımız bu 45 günlük sürede belirsizliğin bir ülkede nelere mal olduğunu, hem güvenliğimiz açısından hem istikrarımız açısından hem de ekonomimiz açısından her türlü sosyal faktörler açısından hangi durumda olduğunu gördü. Bize düşen görev kapı kapı, fert fert birebir vatandaşlarımıza anlatıp AK Parti'yi o tavan yaptığımız yüzde 49.7 oyun çok çok üzerinde bir oyla inşallah önümüzdeki seçimde tekrar tek başına iktidara getirmek. Tabi içimizde yenilenme bir tazelenme ortaya çıkararak, eksikliklerimizi görerek, vatandaşlarımızın bizlerle ilgili algılarını değiştirerek inşallah yepyeni bir yüzle 12 Eylül'de yapacağımız büyük olağan kongremizde yenilenen yeni bir vizyonla Sayın Başbakanımızın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde halkımızın karşısına çıkacağız. Ben inanıyorum yüzde 50 üzerinden bir oyla tekrar bu ülkede iktidar olacağız ve buna bütün kalbimle inanıyorum. Terör konusunda ülkemizdeki seçimlerden sonra bir kıvılcım başladı. Adeta ülkenin bir bölgesi ateş çemberine döndü. Ama şunu bilin bunların hepsi hükümetimizin ve iktidarımızın başa çıkabileceği, üstesinden gelebileceği problemler. Biz üstesinden geleceğiz. İnşallah bu zor günler ülkenin geleceği açısından umut verici, umut vaat edici günlere dönecek, bu terör örgütünün inşallah kökünü hep birlikte kurutacağız" dedi.

Son olarak kürsüye gelen AK Parti Konya il Başkanı Musa Arat ise, "AK Parti olarak biz 13 sene boyunca çok şey ürettik, çok hizmet ürettik ve ülkeye halka yaptığımız hizmetin karşılığını Cenab-ı Hakk'tan bekledik. Bundan sonra da, bildiğimiz yolda ama birbirimize daha çok kenetlenerek daha çok inanarak birbirimizi daha çok severek inşallah yürümeye sizlerle beraber devam edeceğiz. Akşehir İlçe Teşkilatı bizim ilçe teşkilatlarımız arasında en çok beğendiğimiz en başarılı teşkilatlardan birisidir. İnşallah bu seçimlerde de yine her zamankinden daha fazla çalışarak güzel bir başarıya imza atacaklarına inancım tamdır" dedi.

7 Haziran Seçimlerinde oy oranlarını arttıran Çakıllar, Gölçayır ve Üçhüyük Mahalle Başkanları'na da İlçe Başkanlığı tarafından yaptırılan plaketler milletvekilleri tarafından takdim edildi. Yapılan konuşmaların ardından 46.İlçe Danışma Meclisi soru cevap şeklinde basına kapalı olarak devam etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı 46. Danışma Meclisi Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement