AK Parti Akseki İlçe Başkanı Özdilek, Yeniden Aday - Son Dakika
Yerel

AK Parti Akseki İlçe Başkanı Özdilek, Yeniden Aday

AK Parti Akseki İlçe Başkanı Özdilek, Yeniden Aday

AK Parti Akseki İlçe Başkanı Mehmet Özdilek, başkanlık için tekrar aday oldu.

11.11.2014 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Akseki İlçe Başkanı Mehmet Özdilek, başkanlık için tekrar aday oldu.

AK Parti Akseki İlçe Başkanlığı 5. Olağan Genel Kurulu 15 Kasım'da  gerçekleştirilecek. İki dönemdir AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Özdilek, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  genel kurulda yeniden aday olduğunu bildirdi.

Yerel seçimlerde Akseki'de yakaladıkları başarının ardından cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de başarı kazandıklarını anlatan Özdilek, şöyle konuştu:

"Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bu sorumluluğu omuz omuza taşımak için tekrar bu yolda teşkilat mensuplarımızla yürümek istediğimi değerli büyüklerimize ilettim. Genel merkezimiz ve milletvekillerimizin onayı ve il başkanımız desteğiyle 'Yola devam' deyip, delegelerimizin desteğiyle böylesine büyük bir sorumluluğun yükünü tekrar almak istiyorum. Başta il başkanımız olmak üzere milletvekillerimiz ve dava arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda halen sürdürmekte olduğum Akseki İlçe Başkanlığı görevine 'Durmak yok yola devam' denilerek, şahsımın ilçe başkanlığında seçimlere gidilmesi yönünde karar alındı."

Özdilek, 15 Kasım Cumartesi günü Belediye Kültür Salonunda gerçekleşecek genel kurulda 416 delegenin oy kullanacağını kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Akseki İlçe Başkanı Özdilek, Yeniden Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement