AK Parti Alaçam'da Şengül Yeniden Başkan - Son Dakika
Yerel

AK Parti Alaçam'da Şengül Yeniden Başkan

AK Parti Alaçam\'da Şengül Yeniden Başkan

AK Parti Alaçam İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi’nde iki farklı liste halinde yapılan seçimlerde mevcut başkan Ali Şengül güven tazeledi.

12.11.2014 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Alaçam İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'nde iki farklı liste halinde yapılan seçimlerde mevcut başkan Ali Şengül güven tazeledi.

AK Parti Alaçam İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi İlçe Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda yapıldı. Kongrede ilk olarak AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül ilçe teşkilatının yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Daha sonra ise Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ise kısa bir selamlama konuşması yaparak kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Kongrede konuşan Samsun AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, "2015 seçimlerinde çok çalışıp, gayret gösterip, hedeflerimize, Türkiye'nin büyük hedeflerine varacak anlayışı ortaya koyarak hareket edeceğiz. İnanıyorum ki milletimiz de her seçimde gösterdiği desteği 2015'te de gösterip anayasayı değiştirecek gücü, yine milletin partisi, AK Parti'ye verecektir. AK Parti Türk siyasetinin istikrar sembolüdür. Türk siyasetinin geleceğidir. AK Parti siyasete ahlaki bir değer katmıştır, AK Parti siyasete etik bir davranış getirmiştir. AK Parti milletin değerleriyle örtüşen bir siyasi anlayışı 13 yıldır ülkemizde hakim kıldı, kılmaya da devam edecektir. 30 Mart Yerel seçimlerinde, hem de 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti'ye desteklerini esirgemeyen Alaçamlılara teşkilatım adına sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet ve gelir-gider hesap raporlarının okunmasının ardından raporlar ayrı ayrı oylandı. Yönetim kurulunun ibrasının ardından iki liste halinde seçime gidildi.

İki başkan adayı olan Alaçam İlçe Başkanlığı seçimlerinde 421 delegenin olduğu Alaçam ilçesinde 387 oy kullanıldı. Oyların 3'ü geçersiz sayılırken, Ali Şengül 261 oy alarak güven tazeledi. Diğer aday Salih Uçar ise 123 oy aldı.

Başkan Ali Şengül'ün Yönetim Kurulu listesi şu isimler yer aldı: Adem Karataş, Güven Kıcır, Gürhan Batı, Raif Karatepe, Yılmaz Çor, İsmet Keskin, İbrahim Tosuner, Selahattin Alkan, Durmuş Yalçın, Çetin Akça, Gülşah Topal, Hasan Özdemir, Melih Yılmaz, Ali Fikri Akçay, Erdem Kahya, Recep Özbakır, Cem Erkaragülle, Turan Kaya, Fatma Akgün. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Alaçam'da Şengül Yeniden Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement