AK Parti Altınordu Kadın Kolları İlçe Başkanlığı'na Hatun Öz Seçildi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Altınordu Kadın Kolları İlçe Başkanlığı'na Hatun Öz Seçildi

AK Parti Altınordu Kadın Kolları İlçe Başkanlığı'na Hatun Öz seçildi.

20.01.2015 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Altınordu Kadın Kolları İlçe Başkanlığı'na Hatun Öz seçildi.

Öz, AK Parti İl Başkanlığı binasında yapılan seçimde kullanılan oyların tamamını aldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, kadınların ortaya koydukları başarıyla Ordu'da tarih yazdıklarını söyledi.

AK Parti'nin başarılı olmasında en büyük pay sahiplerinden birinin kadınlar olduğunu ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Partimizin kuruluşundan itibaren başlayan süreçte, sizleri her zaman yanımızda hissettik. Sizin gücünüzü yanımıza almak sureti ile gücümüze güç kattık. Kadınlarımızın toplum ve siyasetteki yeri elbetteki tartışılabilir ama tartışılmayacak bir şey var AK Parti'nin kadınlara vermiş olduğu önemdir. Bu önem çerçevesinde kadınlarımızın partimize sağlamış olduğu katkı çok büyük. Ordu olarak 30 Mart seçimlerinde tarih yazdık. Bir ilin tarihinde belki yüz yılda bir gerçekleşecek bir siyasi başarının mimarısınız. Sizleri gönülden tebrik ediyorum."

"Kadınlar plajını hizmete açacağız"

Yılmaz, kentte kadınlar için mavi bayraklı plajlar yapılacağını anlatarak, mayıs ayı itibarıyla söz konusu plajların hizmete açılacağına vurguladı.

Plajların ilk etapta  Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde açılacağını belirten Yılmaz, "Ordu Karadeniz Bölgesi'nde mavi bayraklı tek il fakat Ordulu kadınlarımız, Ordulu ailelerimiz gönül rahatlığıyla denizi maalesef bu aşamaya kadar kullanamıyordu. Bundan sonra mayıs ayından itibaren hazırlıklı olun. İl dışı tatil bölgelerine rezervasyonlarınızı iptal ettirin. Kadınlarımızın Türkiye'de tatil yapabileceği ve gönül rahatlığı ile denize girebilecekleri Karadeniz Bölgesi'nde mavi bayraklı tek il Ordu olacak" ifadelerini kullandı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Altınordu Kadın Kolları İlçe Başkanlığı'na Hatun Öz Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement