AK Parti Amasya'da 8 Aday Adayı Temayülde - Son Dakika
Yerel

AK Parti Amasya'da 8 Aday Adayı Temayülde

AK Parti Amasya\'da 8 Aday Adayı Temayülde

AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, 1 Mart’ta düzenlenecek AK Parti Amasya milletvekili aday adayları temayül yoklamasına mevcut 11 adaydan 8’inin gireceğini açıkladı.

27.02.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, 1 Mart'ta düzenlenecek AK Parti Amasya milletvekili aday adayları temayül yoklamasına mevcut 11 adaydan 8'inin gireceğini açıkladı.

25. dönem milletvekilliği genel seçimleri için aday adaylığı başvurularının 20 Şubat'ta sona erdiğini ve 12 kişinin başvuru yaptığını anımsatan Mehmet Ünek, Osman İyimaya'nın özel nedenlerden dolayı çekildiğini, mevcut milletvekilleri M. Naci Bostancı ve Avni Erdemir ile aday adayı olan ancak istifa edeli bir yıl dolmayan önceki il başkanı Osman Faik Salman'ın temayül yoklamasına katılmayacağını söyledi.

Ünek, AK Parti Amasya Merkez ilçe Başkanı Bilal Dümen ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakan Akçay ile partililerinde katıldığı basın toplantısında, 1 Mart 2015 Pazar günü saat 10'da Hamit Kaplan Spor Salonu'nda yaklaşık bin 500 parti teşkilatı üyesinin katılımını bekledikleri temayül yoklamasına aday adayları Hasan Ali Cesur, İsmet Özarslan, Mehmet Acar, Mehmet Yücesoy, Metin Karaçağa, Mustafa Yıldız, Serhat Öztürk ile Talip Ölçer'in katılacağını dile getirdi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Amasya'da 8 Aday Adayı Temayülde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement