AK Parti Amasya İl Başkanı Ünek Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Amasya İl Başkanı Ünek Açıklaması

AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, "Seçilecek olan yeni Genel Başkanımız Binali Yıldırım'la birlikte, bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz.

19.05.2016 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, "Seçilecek olan yeni Genel Başkanımız Binali Yıldırım'la birlikte, bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz." dedi.

Ünek, AK Parti Amasya İl Binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin 22 Mayıs Pazar günü 2. Olağanüstü Kongresini yapacağını anımsatarak, Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun süreç içerisinde AK Parti'nin daha ileriye gitmesi, ilkelerin daha çok pekişmesi ve çeşitli politikaların güncellenmesi için son derece önemli çalışmalara imza attığını belirtti.

Kongrede genel başkanlığa aday olan Binali Yıldırım'ın da başarılı işler yapacağını ifade eden Ünek, şöyle devam etti:

"Bu bir bayrak yarışıdır. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışının içerisinde Sayın Davutoğlu, Genel Başkan ve Başbakan olarak üstün gayretler göstermiş ve önemli başarılara imza atmıştır. Bundan sonra da yeni kongrede seçilecek yeni genel başkanımız ve başbakanımız da aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir. AK Parti'nin Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı son derece kıymetli makamlardır. Bu önemli makamların kıymetini ve değerini AK Parti kadroları çok iyi bilir. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatları ile kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara Arena'da olacağız. Bu vesileyle kongremizin AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Seçilecek olan yeni Genel Başkanımız Binali Yıldırım'la birlikte, bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Amasya İl Başkanı Ünek Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement