AK Parti Andırın 5. Olağan Kongresi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Andırın 5. Olağan Kongresi

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sağlam: "Türkiye, herkesin sığınacağı bir sığınak gibi. Herkesin şu veya bu şekilde dara düştüğünde yardımına koşan bir devlet halinde"

23.11.2014 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam, Türkiye'nin dara düşen insanların sığınacağı güvenli bir liman ve yardıma koşan bir devlet haline geldiğini söyledi.

Sağlam, partisinin Şehit Yasin Höbek Yatılı Bölge Ortaokulu Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen Andırın Teşkşlatının 5. Olagan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, gittikleri bütün kongrelerde bir davaya inancın en güzel örneklerini gördüklerini belirtti. AK Parti'nin Türkiye'de her alanda ilkleri yaşattığını ifade eden Sağlam, "Tavanından tabanına kadar kurumlaşmış, yerleşmiş oturmuş kendine güvenen ne yaptıklarını örnek göstermek suretiyle gelecek 9 yılda 2023'e kadar ne yapacağını bir kerede yeni başbakanının ağzından bütün Türkiye'ye ve dünyaya ilan eden  bir partiden bahsediyoruz. Bununla ne kadar gurur duysak azdır ama bu sizlerin eseridir. Sizlerin desteğiyle ortaya konmuş bir sonuçtur" dedi.

Türkiye'nin de içinde bulunduğu coğrafyanın karışıklığına dikkati çeken Sağlam, "Buna rağmen Türkiye, herkesin sığınacağı bir sığınak gibi. Herkesin şu veya bu şekilde dara düştüğünde yardımına koşan bir devlet halinde. Ortadoğu'da kimin ne problemi varsa, evinden barkından canından olan, evladından olan Türkiye'nin sığınağı haline geliyor" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Metin Doğan ise Türkiye'nin, son 300 yılın en güzel günlerini yaşadığını vurgulayarak "Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan erdemliler hareketi, 12 yıl boyunca gece gündüz çalışarak ve sizlerin oylarıyla seçilen milletvekillerimizin de o iradeyi en güzel en onurlu şekilde temsil etmesiyle ülkemiz bu günlere geldi" ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekilleri Sıtkı Güvenç ve Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu'nun da AK Parti hükümetlerinin icraatlarını anlattığı kongrede, AK Parti Andırın İlçe Başkanı Şaban Avcı, yeniden başkan seçildi.

Kongreye, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, İl Kadın Kolları Başkanı ve partililer katıldı. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Andırın 5. Olağan Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement