AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekillerinden Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekillerinden Teşekkür Ziyareti

AK Parti Ankara 2. Bölge milletvekilleri, seçim çevrelerinden Nallıhan ve Beypazarı ilçelerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

22.06.2015 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ankara 2. Bölge milletvekilleri, seçim çevrelerinden Nallıhan ve Beypazarı ilçelerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Ahmet İyimaya, Ayhan Yılmaz, Lütfiye Selva Çam, Nevzat Ceylan ve Nuri Elibol, milletvekili seçilmelerinin ardından Nallıhan ile Beypazarı'nı ziyaret ederek, partililere ve vatandaşlara teşekkür etti.

İlk olarak Nallıhan'a gelen milletvekillerine, çarşı gezisinde Belediye Başkanı İsmail Öntaş, AK Parti İlçe Başkanı Ertunç Güngör eşlik etti. Pazar esnafına destekleri için teşekkürlerini ileten milletvekilleri, Çayırhan beldesinde de araçla dolaştıkları mahallelerde vatandaşları selamladı.

Beypazarı ziyareti

Beypazarı ilçesine geçen milletvekilleri, esnafa ziyarette bulundu. Milletvekillerine, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan eşlik etti.

İşler, yaptığı açıklamada, milletvekillerinin yarın TBMM'de yemin edeceğine değinerek, "Ülkemiz, milletimiz için hayırlısı neyse o olsun. Millet bir karar verdi. Bu karar doğrultusunda, bu parlamentodan bir hükümet çıkacak. Zaten çıkmazsa anayasa gereği seçimlerin yenilenmesi gerekiyor. Tahminim, bu parlamentodan ülkeyi yönetecek bir hükümet çıkacak" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekillerinden Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement