AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nca, İftar Verildi - Son Dakika
Güncel

AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nca, İftar Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Heyet öce valilik ziyareti Ak parti ziyareti Aile ziyareti Vatandaşlarla iftarda buluşması Genel detay AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nca, Hakkari'de iftar verildi AK Parti Ankara İl Başkanı Yamalı ve beraberindeki heyet, "Gönül Köprüsü" eylem planı kapsamında Hakkarililerle iftarda bir araya geldi AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı ve beraberindeki heyet, "Gönül Köprüsü" eylem planı kapsamında Hakkari'de düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi.

23.06.2016 00:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Heyet öce valilik ziyareti

Ak parti ziyareti

Aile ziyareti

Vatandaşlarla iftarda buluşması

Genel detay AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nca, Hakkari'de iftar verildi

AK Parti Ankara İl Başkanı Yamalı ve beraberindeki heyet, "Gönül Köprüsü" eylem planı kapsamında Hakkarililerle iftarda bir araya geldi

AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı ve beraberindeki heyet, "Gönül Köprüsü" eylem planı kapsamında Hakkari'de düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Hakkari temasları kapsamında, Vali Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret eden heyet, daha sonra İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi.

Daha sonra vatandaşları evlerinde ziyaret eden heyet, halkın sorunlarını dinledi.

AK Parti İl Başkanı Yamalı ve beraberindekiler, AK Parti Genel Merkezi tarafından Doğu ve Güneydoğu'daki 9 il için hazırlanan "Gönül Köprüsü" eylem planı çerçevesinde kardeş il olarak belirlenen Hakkari'de düzenlenen iftara katıldı.

Karayolları 114. Şube Şefliği bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Hakkari halkıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

"Bu milletin evlatları hiçbir güvenlik endişesi taşımadan, hiçbir korku duymadan, çoluğuyla, çocuğuyla, arkadaşlarıyla, akrabalarıyla her yere gidip gelebilmeliler." diyen Yamalı, şunları kaydetti:

"Ankara, Tekirdağ, İzmir ve Konya'daki bir milletin evladını buraya güvenle gelmekten alıkoyan, buna sebep olan elbette bizim kardeşlerimiz olamaz. Bizi bir araya getirmeyenler bizim kardeşimiz olamaz. Bizim bir araya gelmemizi engelleyenler, kardeşlerimizi engellemeye çalışanlar bizim kardeşimiz olamazlar. İnşallah bu ramazanın da marifetiyle birlik ve beraber olarak bundan sonra hep beraber bu millet için, bu ülke için, dinimiz için inşallah beraberliğimizi devam ettireceğiz. Sizinle bir arada olmaktan son derece memnunuz."

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kurt ise, "Biz biriz, beraberiz. Acılarla, tasalarla, kederlerle bugünlerde Allah'ın izniyle ebediyen kardeşiz demek için buraya geldik" dedi.

Kurt, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

"Biz de diyoruz ki adaletle, eşitlikle 100 yıldır acılarla yürüdüğümüz sonuna geldiğimiz bu yolun sonunda Allah'ın izniyle ebediyen kardeş olacağız. Yaralarımızı Kürt, Türk, Laz, Çerkez demeden aynı medeniyetin evlatları olarak eşit seviyede birbirimizin gözüne bakarak çözmenin yollarını birlikte bulacağız. Bugün bölge yaralıdır. 100 yıllık yaralarımız hala kanamaya devam ediyor. Bugün çevremizde bir ateş çemberi var. Görüyorsunuz dünya Ortadoğu'yu ele geçirmek, enerji kaynaklarını şekillendirmek için Kürd'ü, Türk'ü, Sünni'yi, Şii'yi birbirine düşürmek için her yolu arıyor. Biz Çanakkale'de omuz omuza savaşan dedelerimizden bu coğrafyada ayakta kalabilmek için bir miras devraldık. Bunu zaman zaman içimizden unsurlar engelledi. Allaha hamdolsun ki birilerinin çekemediği ama milletin egemen olduğu bir iktidarı kurdu halkımız. Buraya gelen Ankara İl Başkanlığı başta olmak üzere bizlere yüreklerini açan Hakkari halkına sonsuz teşekkür ediyoruz."

Konuşmaların ardından AK Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat, Yamalı'ya, günün anısına çiçek ve kilim hediye etti.

Heyet, daha sonra teravi namazının ardından çarşı esnafını gezdi.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı\'nca, İftar Verildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nca, İftar Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement