AK Parti Ankara Milletvekili Bilgin, Nusaybin İlçesindeki Operasyonda Şehit Olan Uzman Çavuş Emre... - Son Dakika
Güncel

AK Parti Ankara Milletvekili Bilgin, Nusaybin İlçesindeki Operasyonda Şehit Olan Uzman Çavuş Emre...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -AK Parti Ankara Milletvekili Vedat Bilgin şehit babasının evine gelmesi -Kur'an okunması -Vedat Bilgin'in vatandaşlarla sohbet etmesi -Vedat Bilgin'in konuşması AK Parti Ankara Milletvekili Vedat Bilgin, Nusaybin ilçesindeki operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Emre Tunca'nın ailesini ziyaret etti.

01.04.2016 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

- AK Parti Ankara Milletvekili Vedat Bilgin şehit babasının evine gelmesi

-Kur'an okunması

-Vedat Bilgin'in vatandaşlarla sohbet etmesi

-Vedat Bilgin'in konuşması AK Parti Ankara Milletvekili Vedat Bilgin, Nusaybin ilçesindeki operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Emre Tunca'nın ailesini ziyaret etti.

Şehit Uzman Çavuş Emre Tunca'nın, Çubuk ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki şehidin baba evini ziyaret eden Bilgin ile İlçe Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, aileye taziye dileklerini iletti.

Şehidin babası Bahtiyar ve annesi Saniye Tunca ile görüşen Bilgin, yaptığı açıklamada, şehit ailelerinin acılarını kendi acıları olarak gördüklerini, her şehit haberiyle şehit aileleri kadar kendi ciğerlerinin de yandığını söyledi.

Terörün kökü kazınıncaya kadar mücadelenin devam edeceğini ifade eden Bilgin, bugüne kadar 5 bin 200 teröristin etkisiz hale getirildiğini kaydetti.

Güvenlik güçlerinin bölgede daha fazla sayıda teröristin etkisiz hale getirilebileceğini ancak çok hassas ve itinalı bir şekilde davranıldığına dikkati çeken aktaran Bilgin, "Emre kardeşimiz bu ülke için canını feda etti. Şehitlik mertebesine ulaştı. Bizler de ailesinin acısını paylaşmak, her zaman yanında olacağımızı bildirmek istedik. Bu ülkenin bütünlüğünü, birliğine, kardeşliğine kasteden hain terör örgütüyle ve onların destekçileriyle mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir" dedi.

Milletvekili Bilgin, daha sonra, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sadi Saat ve Çubuk Belediyesini de ziyaret etti.

Bu arada, Uzman Çavuş Emre Tunca, terör örgütü PKK mensuplarınca Mardin'in Nusaybin ilçesinde yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 21 Mart'ta şehit olmuştu.

AK Parti Ankara Milletvekili Bilgin, Nusaybin İlçesindeki Operasyonda Şehit Olan Uzman Çavuş Emre...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Ankara Milletvekili Bilgin, Nusaybin İlçesindeki Operasyonda Şehit Olan Uzman Çavuş Emre... - Son Dakika


Advertisement