AK Parti Antalya'da Milletvekili Aday Adayları Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Antalya'da Milletvekili Aday Adayları Tanıtıldı

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya'da milletvekilliği için 116 kişinin aday adayı olduğunu açıkladı.

21.02.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya'da milletvekilliği için 116 kişinin aday adayı olduğunu açıkladı.

Antalya'da bir otelde düzenlenen AK Parti Antalya milletvekili aday adayları tanıtım toplantısında konuşan Sümer, kadına yönelik şiddeti parti olarak kınadıklarını ve bir daha kadın cinayeti yaşanmaması için bugün "Kadına Şiddete Hayır" yürüyüşü yapılacağını bildirdi.

Sümer, yüreği yanan herkesi yürüyüşe katılmaya çağırarak, "Rabbim bu millete ve bizlere bir daha vahşice katledilen Özgecan ve Özgelerin acısını yaşatmasın" dedi.

Milletvekilliği için AK Parti olarak 4'üncü defa halkın huzuruna çıkacaklarını vurgulayan Sümer, Cumhuriyet'in yüzüncü yılında lider ülke Türkiye için hiç durmadan çalışmaya devam ettiklerini ifade etti. Antalya'da yerel seçimleri kaybettikleri dönemde kentin 5 yıl kaybettiğinin altını çizen Sümer, "Ülkemizin kaybetmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Bırakın 5 yılı, bu ülkenin milletinin kaybedecek ne bir günü ne de bir dakikası var" dedi.

Sümer, Antalya'da milletvekilliği için 116 kişinin aday adayı olduğunu kaydetti. 28 Şubat'taki temayül ve anket sonuçları ile 14 milletvekili adayının seçileceğini belirten Sümer, yeni Türkiye hedefleri için aday adaylarının çok çalışması gerektiğini vurguladı.

"AK Parti'nin başarısız olma lüksü yok"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de milletvekili aday adaylarını kutladı. Türel, "Bir göreve birçok arkadaşımız talip olur ama çok az arkadaşımıza bu görevler nasip olur" dedi.

AK Parti'nin farklı olduğunu, siyaset anlayışının makam, mevki odaklı olmadığını ifade eden Türel, AK Parti'nin hem Türkiye hem de Antalya'da başarısız olma lüksü bulunmadığını vurguladı.

Türel, son günlerde Meclis'te yaşanan olaylara da dikkati çekerek, "Son günlerde Meclis'te muhalefetin halini görüyorsunuz. İnsan gerçekten üzülüyor. AK Parti böylesine önemli bir mücadelede neden yalnız başına kalıyor? Neden HDP'siyle BDP'si, CHP'siyle MHP'si bir ittifak haline giriyor anlamakta güçlük çekiyorum" dedi.

Başkan Türel, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Muhalefette dert belli. 'Bu ülke karışsın, bu millet parçalansın, bu sandal batsın, iktidar biz olalım'. Dertleri ülke değil, millet değil. Elinde molotof kokteyliyle maskeli teröriste sahip çıkan bir muhalefeti anlamak mümkün değil. Meclis'te bu kanun çıkmasın diye aman Yarabbim nasıl bir mücadele nasıl bir ittifaksa anlamam mümkün değil. Neymiş? 'Türkiye polis devleti olacakmış'. Hakikaten anlaması mümkün değil bu durumu."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Antalya'da Milletvekili Aday Adayları Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement